Orbán Viktor szerint a hálapénzt meg kell szüntetni.

A Népszava szerint több területen is eredményt vár el Kásler Miklóstól a miniszterelnök.

Orbán most már eredményeket akar a miniszterétől

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kásler miniszter úr lehet mártír vagy nem mártír, de előbb vagy utóbb eredményeket kell felmutatnia

– a Népszava információi szerint ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök Kötcsén, egy kérdésre válaszolva. Orbán az elmondások szerint arról beszélt,

az egészségügyet egyben kell kezelni, a magán- és a közellátást is együttesen kell átvilágítani, elemzeni, a hálapénzt pedig meg kell szüntetni.

Orbán most már eredményeket akar a miniszterétől

A lap úgy tudja, amúgy kerülték a rendezvényen az egészségügy bajainak témáját, a Magyar Orvosi Kamara elnöke, Éger István is úgy kezdte mondandóját, ne tessék félni, nem az egészségügyről akarok kérdezni, hanem arról, hogy a sok gyerekes anyák korengedményes nyugdíjában miért van annyi megkötés.

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

(nepszava.hu)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csuti ez már a nagyon sokadik esély ennek a faszkalapnak, neked MEG MÉG SOKKAL TÖBB, EL KÉNE MÁR TAKARODNOD !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Csuti ez már a nagyon sokadik esély ennek a faszkalapnak, neked MEG MÉG SOKKAL TÖBB, EL KÉNE MÁR TAKARODNOD !!!
Eladott Ország
Kásler tehát rájött a megoldásra, több pénzt kell adni a dolgozóknak, akkor talán nem fogják elfogadni a hálapénzt! Micsoda gondolat. Ez azonban Kásler szerint nem csak holmi ígérgetés, hanem bizony a csodás jövő. 2016 és 2019 között ugyanis nem kevesebb, mint 65%-os béremelést terveznek, ami ugye így leírva igen jól néz ki. Az igazság azonban az, hogy ugyan papíron emelték a béreket, azonban ennek az az ára, hogy a béren kívüli juttatásokat megvonták, vagy pedig csökkentették. Tehát hó végén sokan pontosan ugyanannyit – van aki még kevesebbet – visz haza a kormány béremelését követően. Ettől fog megszűnni a hálapénz intézménye idehaza? Kötve hiszem. Ötvenhatodik születésnapja alkalmából küldök egy verset. Igaz, nem én írtam. Népdalból átírt ünnepi vers, és egy nagy magyar kedves vezető hatvanadik születésnapjára készült.
Gyertek lányok, öltözzetek fehérbe,
Szórjatok rózsát Orbán Viktor elébe!
:Hadd járjon ő a rózsába’ bokáig,
Éljen, éljen Orbán Viktor sokáig! :
youtu.be/DLb_EAUmU_o
tudode
Aki másnak vermet ás, maga zuhan bele, mégpedig közjogilag érvénytelenül ugatva a kormányzást
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Mint útszéli nyikhajok!!!
volvós
@Eladott Ország: Azért a video első kockáin mégiscsak túlzás, hogy a 80 éves Bözsimamához
több tucat TEK-es " testőrrel " érkezik zsebretett kézzel. Viszont a disznóól mellett nosztalgiázott egy kicsit a gyerekkorát idézve...Olyan Rákosi rendszeres deJavu érzés...
szegfue
Egy biztos tipp!! Kásler "eredményét" egy WC csészében megtalálhatja...ennyi lett az erőlködésből... nem hiszem, hogy többre futná...
maci0427
Mit akar ettől a szegény Kásler Miklós onkológus orvostól, kár volt ráerőlteni az egészet ! Bele fog halni ! Ezért is dohányzik olyan sokat !
maci0427
@papa.49: Kásler Miklós soha nem akart miniszter lenni szerintem és most is azt kell csinálnia amit a góré előír és ez felemészti , lemondani sem engedte őt a góré ! Ő onkológus, maradt volna a Kékgolyó utcában Budapesten ! bele fog halni ebbe, az tuti !
Eladott Ország
@volvós: Ha a videót gondosan nézed, akkor észreveszed a sarok zuhanyfülkét amelynek ára meghaladja az egész lakóépület értékét, továbbá a műanyag ablakot, melyről még a védő fóliázás és a műanyagszalag sincs lehúzva ( így ki sem lehet nyitni). Továbbá vajon mit keresnek a WC ülőke fedelén a tojástartók, melyet normális helyen a kamrában szoktak tárolni ?! Nagy valószínűséggel, a "luxus" dolgok, csak a fogadás napjára lettek "beépítve/elhelyezve", hogy vakuljon a paraszt!
szép új világ
Már az alap felállás hibás! Káslerre bízták ez egészségügyet és az orvosokat. Fordított helyzetben - ha Káslert helyezik orvosi felügyelet alá - talán még eredményt is lehetett volna elérni.
cikicakk55
Milyen eredményeket akar elvárni ettől a fogyatékos KDNP-s huszártól? Aki annyira idióta,hogy nyíltan ki meri jelenteni,hogy azért van sok beteg Magyarországon,mert nem tartjuk be a 10 parancsolatot.Annyi esze már nincs a nyomorultnak,hogy a parlament összes minisztere már a föld alatt lenne. Akkor is loptak csaltak hazudtak,bujtogattak,mikor nem voltak hatalmon.( 2006) Tompika meg élen jár az élvezeti szerek használatában és a felebarát feleségének elszeretésében.A ne lpoj,már gyermekkoruk óta kíséri őket.Nem ismerem a 10 pontot,mert nem vagyok vallásos,de én betartom azt,amit saját magamtól hibának,vagy vétségnek tartok.
cikicakk55
@Eladott Ország: ma 09:52
A fiam múlt héten hozta haza a fizetés emeléséről szóló papírt.Fillérre ugyan annyit kap,mint fizetés emelés előtt. Emeltek neki 13.000 ft-ot és az egyéb járadékokból elvettek 13.000 ft-ot.Így fillérre ki jön az utolsó egy év átlaga. Ezt már eljátszották kétszer is.Két éve novemberben verte a mellét Orbán,hogy milyen sokat emeltek az EÜ dolgozóinak. (Akkor beküldte egy fiatalember a papírját( a mostaniról is beküldték, a 444-en meglehet nézni)20.000 ft-ot tényleg emeltek,de a 38.000 ft-os szakmai pótlékot levették 18.000 ft-ra. Aztán tavaly februárban is emeltek,csak akkor annyit,hogy pont egy adósávot ugrottak,így még kevesebb lett a fizetésük,mint előtte.Ez a Magyar egészségügy. Kaisler,repülni fogsz.Legalább életed utolsó óráiban tartsd be a 10 parancsolatot.Te mondtad,hogy azért vagyunk olyan sokan betegek,mert nem tartjuk be amit Isten el vár tőlünk. Ti mind betartjátok,ugye?
cikicakk55
@maci0427: ma '10:24
Sajnálni fogod szegényt,mert bele halt a munkába? Nem Ő lesz az egyetlen magyar aki a munkája áldozata lett. Rengetegen halnak meg idősebb emberek,mert fizikailag már nem nekik való a lapátolás,a nehéz tárgyak emelése. Keisler még könnyű halált is halhat,hisz az agya dobja be a törölközőt. Lehetett volna nemet is mondani a felkérésre.Ja! Akkor a több millás fizetés is ugrik? Viszont az orvosi állása megmaradt volna és abban állítólag jó volt. Legfeljebb,ha Orbán itthon keresztbe tesz neki a " NEM"-ért ki megy családostul külföldre.Jó onkológus mindenhol kel.Főleg ha megtudják,hogy nemet mert mondani a diktátornak.
Nessy
Meg kell szüntetni a hálapénzt! Drága O.V.! A lehetetlen azonnal teljesíthető, de a csodára várni kell! És ez már a csoda kategóriába tartozik!
Eladott Ország
@cikicakk55: ma, 12:08; Bizony már Románia is jobban teljesít! Bérek az egészségügyben: Románia durván beelőzte Magyarországot.
hvg.hu/itthon/20181019_Berek_az_egeszsegugyben_Romania_durvan_beelozte_Magyarorszagot
tudode
Megérdemli az ország azt, aki normálisan müködő országban nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül még hivatalsegéd sem lehetne!
papa.49
@maci0427: a 10.26. ra Ha valóban férfi lenne, nem ilyen nyalakodó senki, tudná a módját, hogy ne csináljon magából BOHÓCOT, de nem az csak egy NAGY NYELV,A MI TÖVIG BENT VAN A CSUTI ODVASÁBAN !!!
Ezért én NEM TUDOM CSAK MEGVETNI !!!
oszinte barom
ÜZENET:
Mindenkinek gyorsan feltámadni az Orbánék által generált félelemkeltés hatása alól .
Aki magyar az nem fosik !
Fúrelépni szabad !

A világon számodra már mindenhol van hely ,
Áldjon vagy verjen sors keze,
itt élhetsz ,élhetsz de nyaaaalnod kell !

Voksoljatok Mind !
maci0427
@papa.49: Végül is igen, de gondoom, hogy pont ilyen ember kellett és kell neki akit lehet irányítani ! Tarlós bácsi is pont ilyen, mert amúgy nem sok vizet zavar ! De tudod, visszautasítani is nehéz, ha nagyon rámenős egy ekkora góré , értsd úgy ahogyan én gondolom, de nem írom le !!!
papa.49
@maci0427: Az életem során bőven ,,élveztem,, az elveim miatt a nehézségeket, de soha nem adtam fel semmit !!!
De ugye vannak olyanok akik a könnyebb irányba indulnak el az se érdekli őket, hogy feladnak mindent a ,,baksisért,, FÚJ !!!
moareka
Minden magyar embernek tudnia kell, hogy semmi nem történik Orbán nélkül, ergo az egészségügy állapotáról csak ő tehet, azt csak ő tudja befolyásolni, ha akarja, de esze ágában sincs...
papa.49
@moareka: Mindenről nem csak arról ezt hívják DIKTATÚRÁNAK !!!
cikicakk55
@Eladott Ország: ma 12:27
Persze,hogy beelőztek bennünket,hisz OV a közpénzből milliárdokat költött Romániára( templomok,iskolák,stadionok stb) még a Magyar emberek sorra halnak meg kórházi fertőzésben.Ugyan így az Ukránokat,a Szerbeket,Nigériát, Afrikát és minden nyomorult helyzetben lévő országot támogat a magyar kormány a Magyar adófizetők pénzéből. Az EU-s segítség meg megy a sok nyomorgó Fideszesre. A Magyar ember meg éljen meg a jég hátán,elvégre valamikor azt mondták,hogy mi olyan ügyesek vagyunk,hogy a jég hátán is megélünk.
Lepényleső
...a hálapénzt meg kell szüntetni? Oly módon,hogy mindet neki kell adni?
(Eredményeket várt Adolf bácsi is amikor a zsidó kérdés került terítékre?
Így bízván mehet bárki a betegellátó intézményekbe,az eredmény beígérve?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.