Öt pár házasodik össze a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) 31. Őszi találkozóján szombaton a Szentendrei Skanzenben – közölte az egyesület elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

Kardosné Gyurkó Katalin felidézte,

az egyesület év elején jegyespároknak hirdetett pályázatot, amelynek nyereménye egy NOE által szervezett polgári szertartás és esküvő.

Az öt kiválasztott pár a találkozó részvevői előtt házasodhat össze.

Hangsúlyozta, a találkozó célja az értékfelmutatás és a közösségépítés. A nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának segítésére pedig a rendezvényen nyolc autómárka modelljeit is tesztelni lehet majd – tette hozzá.

Tudatta, eddig körülbelül négyezren jelezték részvételüket, de az esemény nyitott, ezért helyszíni regisztrációs díj ellenében bárki kilátogathat.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a nagycsaládosoknak ennyi pénzük van???
kereső
@RonaGyuri:" A nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának segítésére pedig a rendezvényen nyolc autómárka modelljeit is tesztelni lehet majd"- ez itt a reklám helye!! Fizetnek az autókereskedők a reklámért, a résztvevők meg regisztrációs dijat fizetnek. Hogy gondoltad, hogy majd ingyé?
namihami
Most házasodnak a nagycsaládosok között? De hiszen akkor még a nász előtt lettek nagycsaládosok? Csak úgy vadasban, az egyház áldása nélkül lettek nagycsalád? Vagy még csak igéretbeli nagycsaládosjelöltek? Netán ez már nem az első nász és az eddigi gyerekek hozottanyagnak számítanak? Akkor pedig nem jogos a ""nagycsalád"" jelző. Azt ezután kell még megcsinálni .
De a teherautót már nekik is beigérhetik. A különbözetet majd az adófizetők állják. Miként eddig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.