Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben kedd este a reggeli szintekhez képest. Az euróval szemben újabb történelmi mélypontra gyengült a forint kedden, egy euró 331,97 forint is volt napközben.

Újabb mélypont: sose volt még ennyire értéktelen a forint

Este negyed nyolckor az euró 331,44 forintot ért, reggel nyolc órakor a jegyzés 330,47 forinton állt.

A svájci frank árfolyama a reggeli 301,64 forintról 302,92 forintra, a dollár árfolyama 299,23 forintról 300,30 forintra emelkedett.

Az euró a reggeli 1,1042 dollár után este 1,1037 dolláron állt.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jól igazodik az ország vezetéséhez; szart sem ér! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@lampa laz: pedig hol volt még akkor a 300 Ft-os árfolyam!
MNB deviza közép árfolyam 2008 április EUR Nyitó érték:259.41 -2,31 %
záró érték: 253.43 (átlagos árfolyam)
lampa laz
@kereső: pedig milyen szép lenne az élet, ha még mindig ott tartanánk, főleg a devizahiteleseknek. A hatalom viszont elvette a mocskok eszét amikor megnyerték a 2010-es választásokat. Bunkó kósa tolmácsolásával sikeresen beszakították az árfolyamot, amire azóta is nagyon figyelnek a mohó gazemberek, mert így jó sokat lehet lopni.
kereső
@lampa laz: Ó, nem! Nem volt kósa bunkó- ott ráosztották a felvezetést. Másnap erősitettek toporzékkal, és a főkönyvelővel. Shortoltak a maffiózók- és néhányan??? bennfenntes információhoz jutottak- ezért aztán nagyot szakitottak- a deviza alapú hitelesek meg mentek a levesbe.Remélem, hogy ezért még valakik lakolni fognak- ez volt az első nagy zsebre menő károkozásuk, amely több tizezer embert vágott földhöz.
balos
@kereső: Akkor gyorsan előveszik a lopott pénzt,hogy ujabb milliárdokkal gazdagodjanak!Minden lehető eszközzel fognak "repülni"a "kalymán-szigetekre"!snitt szerint ly!
lampa laz
@kereső: HVG cikkéből Surányi: Ma még nincs tragédia, de rossz az irány "A jegybank azt vallja, hogy nincs árfolyamcélja, de az naivitás hogy kis, nyitott gazdaságban az árfolyam nem számít. Könnyű belátni, mennyire nem mindegy, hogy egy euróért 250, 300, 350 vagy 400 forintot kell-e adni. A jegybank a rendkívül laza kamatfeltételekkel, az erősen negatív reálkamattal tudatosan gyengíti a forintot. Ezt teszi azzal is, hogy az Európai Bizottság által folyósított évi 3-4-5 milliárd eurót nem a devizapiacon váltja át, hanem a Magyar Nemzeti Bankban. Pedig az eurókínálat – a forint iráni kereslet – növelésével erősíteni lehetne az árfolyamot."

Csak ennyit a mocskokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.