Gyurcsányné szereti felhívni magára a figyelmet, nem csodálkozhatunk semmilyen demagóg szólamon, vagy gyalázkodáson sem, mely a szájából elhangzik. Dobrev tegnap az ATV műsorában villant meg, ahol magabiztosan állította Fekete-Győr András véleményével szemben, hogy az ellenzék több polgármestert adhat majd Budapesten, mint a kormánypártok. Ezen kívül beleszállt Trócsányi Lászlóba is, de ezzel még nem ért véget az esti show, hiszen Gyurcsányné a dagályos, hetvenes éveket idéző semmitmondó szónoklata közepette kinyögte a varázszót, amire Magyarországnak és Európának szüksége van: gyerekminimum. Az önkínzók számára az idézett rész a videón 7 perc 20 másodpercnél nézhető meg a nemzetellenes tervek főszakácsainak új bombasztikus ötlete.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Gyurcsányné nincs! (Mert Orbánné sincs! Vagy van?) Szóval, ha lehetne ezt hanyagolják, mert egy személyiségi jogi pert megérne, de ilyen mélyre azért nem süllyedtek. És akkor, ha nem jön be, tényleg nem lesz több magyar? Vagy európai? Esetleg vélemény? De ahhoz a 10 IQ-nál több kellene! De nincs.
F_Viktor
@Pegero: Röhögleg benneteket, mert azt gondoljátok, hogy a nyamvadt bőven összelopott 2 százalékotok miatt azt várjátok el, hogy az ellenzéki képviselők a szekereteket tolják???
Azt teszik Dobrevék amit a rájuk voksoló 1 646 346 szavazójuk elvár tőlük! Elzavarni a fityesz maffia kormányt, megbüntetni a rémtetteikért, visszavenni az ellopott javakat!
reagens
Nem felejtik el a magyarok a szemkilövető hibbantat és mostmár a feleségét sem. Lesz elszámoltatás hazaárulásért és Fletónak terrorizmusért. Csak idő kérdése. Kivárjuk.
csak úgy....
@reagens: ne is felejtsd el tibi,közben azokkat sem akik több ezren orvosi ellátás nélkül a halálba mantek,pedig nem köllött vóna ha müködik a betegellátás és picit több pénzt kap az egézségügy mint a foci ..., orbán lassan egy tömeggyilkos lesz.persze ezt nem érted,...majd ha te halsz bele,...akkor világos lesz,te setét tibi...
F_Viktor
@reagens: Én meg azt nem felejtetem el, hogy a rohadék csúti geci 2006 őszén éles lőszerrel lövetett volna a tömegbe!
"2006 ősz: a Fidesz éles lőszerrel lövetett volna - itt a bizonyíték

Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!

Már évek óta feloldották a titkosítását annak a dokumentumnak, amely súlyos terhelő bizonyíték a Fideszre nézve. A hírhedt mondatok, amely szerint Orbán azt akarta, hogy halálos áldozatok is legyenek (?), Nyitray Andrástól származnak.

Nyitray azt az utasítást kérte számon a Honvédelmi és Rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági Bizottság összevont ülésén megjelent két miniszteren, hogy a rendőrök nem használhattak fegyvert. Nyitray azt firtatta, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon. „Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét” - fejtegette Nyitray.
Majd még hozzátette, hogy „isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.
(...)
Az Orbán vezette Fidesz képviselője a tömegbe akart lövetni, azt kifogásolta tehát, hogy miért nem voltak halálos áldozatok...
A "szemkilövetős Gyurcsány és a rendőrterror" teóriája csak később született meg.”
europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek
F_Viktor
@csak úgy...: Írod:
"ne is felejtsd el tibi,közben azokkat sem akik több ezren orvosi ellátás nélkül a halálba mantek,pedig nem köllött vóna..."

Ezért majd el lesz számoltatva orbán és a többi felelős, de lakolni fognak ennek a mocskos rezsim szekértolói is!
F_Viktor
@Pegero: Írod:
"Még a végén kimatekozod, hogy ti vagytok többen..."

Én a helyedben azzal a 2 százalékkal és a kámforrá vált 1 millió birkával nem ráznám magamat... :-))

DE! Igen, lehetne matekozni, mert nem tudjuk hány román halott szavazott a csúti gecire, nem tudjuk pontosan hány ukrán, szerb lett buszoztatva a szavazófülkékbe, s akkor nem említem a közpénzek tízmilliárdján beplakátozott országról, a legszegényebbek közötti osztogatásról...

"Rendőri akció gyorsítja a határátlépést Ukrajna felől az EP-választások alatt"
index.hu/belfold/2019/05/26/ep_valasztas_2019_ukran_hatar_zahony_rendori_akcio/

Tehát, a helyetekben qvára kussban lennék!
Clavigo
@reagens: Ne felejtsd el,,hogy egy szőröstalpú oláh vagy.
F_Viktor
@Pegero: Tw is nagyon gyorsan kifulladtál mikor vitára került volna sor, mint a másik, több nevű idióta fityeszes haverod :-)))
csak úgy....
@Pegero: ..- .. .. -- --- ... ---- ..- ! csók von herrn morse
csak úgy....
@reagens: azt mikor felejtik el a magyarok a fidesznek,hogy a múlt évben több ezren abba haltak bele,hogy nem volt orvos ,nem volt segítség nem volt semmi csak az üres stadionok?
bencemacska
@görbetükör: ma, 21:00
Na, így nő a tajgatörpe a normálisok feje fölé!-:))))
Sámannus
@görbetükör: Amikor kefél is ezt használja?
csak úgy....
@Pegero: mert baxni nem tudsz ,gondolod a propeller neked a megfelelö terápia?
gyakorlatilag leszarom,hogy mit duruzsolsz, belöled-töled sem lesz több gyerek magyarországnak meg a kövérkés lacibátyódnak,...mert impotens vagy !
whitout
Prostisrácok, a neonácik már csak tudják, mit akarnak a neok...
Orbán, Kádár hatalmát irigyelte, akarta.
És most felépítette valamennyire - igaz, Horthyra alapozva.

Orbán szerint Magyarországon a jövő elkezdődött: Múltnak hívják. Sőt, átírt múltnak!
whitout
Szerintem lassan bántani kéne náci embereket (ezek kezdenek nagyon elszállni, és azt hiszik mindent megtehetnek - a terrorizmussal vádolt szabadon engedett Budaházy nácival kezdve) - csak annyira, amennyire ők bántanak másokat.
Szemet szemért, fogat, fogért.
Láttam a karizmod, te kis pöcs náci TERRORISTA Budaházy.
Nekem nincs akkora, nekem kicsit kisebb van, de egy geci vagyok - gecibb vagyok, mint te.
Már régen a bögyömben vagy.
Majd elmegyek érted, ha éppen ráérek.
Nehogy már te határozd meg a tudatom, te kis köcsög !!!
reagens
Ezt az erőszakos, nagy pofájú, ellenzéknek nevezett alja csürhét is el kell számoltatni minden egyes fenyegetésükért és a hazaárulásért. Nem fog elmaradni csak idő kérdése. Nem ti fogtok jönni a magyarokért ahogy itt írja az egyik majom hanem értetek, fenyegetőző hazaárulókért fognak házhoz menni.
Készüljetek rá lélekben mert gyorsan telik az idő. Tik tak :-)))))))
nevemnick
@reagens: bátornak érzed magad tibi, de ez csak hamis illúzió.
reagens
@nevemnick: Minden fenyegetőzés számon lesz kérve. Törvényesen, egyenként és szigorúan! Így uszítsatok!
Clavigo
@reagens: Mi van oláh ? Birkozószart ettél az éjjel ,,hogy ilyen agresszív lettél,,kisegér ?
reagens
@Clavigo: Vergődj csak öcsi! :-))))))))))))))))))
nevemnick
@reagens: te fenyegetsz mindenkit, túró rudi. De ahogy elnézem, minden szót, amit mi leírunk, te csak ismétled, kivéve, hogy ti vagytok az ,,igazi magyarok".
Nevetséges vagy birka.
reagens
@nevemnick: Valóban van egy nyomorult, mocskolódó, hangos csürhe, amelyik fenyegetésnek veszi a törvényt. Igaz röfi? :-))))))))))))))))))))
nevemnick
@reagens: te jössz a törvénnyel sz@rkari? :D :D Mindenhonnan szöveget lopsz, mert az a kevés szürkeállományod képtelen gondolkodni. Pl:

,,Fischer Ádám: Magyarországon sosem lesz demokrácia
@reagens: szemcsésagyu, mi is ismerünk benneteket! Mit gondolsz te, és hasonszőrű társaid, hogy az az ,,igazi magyar", aki a narancsbőrös vezér és bandájának a seggét nyalja? Nem vagytok mások, max. másfél millióan, mint az ország tönkreverőjének kiszolgálói? Elmentek a 3.14csába, fogtok még magatok alá sz@rva, húgyosan vinnyogni amikor kérdőre vonnak benneteket a törvény előtt."

Hiába változtatgatod a nickjeidet, de a hülyeségeidet nem tudod levetkőzni.
whitout
Dobrev Klárát nem Gyurcsánynénak hívják, és soha nem ejtette ki a száján a "gyerekminimum" szót.
Hazudtok mindenben, prosti kis buzi srácok.
Elég volt belőletek!
Ennek lesz következménye...
reagens
@nevemnick: Vádaskodsz, személyeskedsz, de se tények, se érvek! Hiteltelen vagy röfi és az is maradsz, mert a nyomorult kis gyűlölködő természeteden nem tudsz felül kerekedni!
Önálló gondolatot nem olvastam tőled, csak a hörgést! Ennyire meg akarsz felelni ennek a nyomi csürhének?
Ha disznók között érzed jól magad, dörgölőzz, röfi ,ehhez a koszos csürhéhez! Megértitek egymást az igénytelenség és a mocsok világában!
Hajrá röfi! Csatlakozz! :-)))))))))))))))))))))))
Eriksson
@whitout: ma 12:03 A videó elég beszédes, hogy mi jár Dobrev fejében. A gyermekminimumot, meg ilyesmit 7:20-tól kezdi emlegetni.
www.youtube.com/watch?v=tt7SUUE4teI
Tisztára Gyurcsány minden mondata, gesztusa, levegővétele.
Eriksson
@durbincs: Tipikus Gyurcsányné, le se tagadhatja.
Levelet ír von der Leyen asszonynak, hogy ő mit szeretne. Az EU parlament háta mögött, csak úgy privátban. Feltételezem, hogy az összes többi képviselőnek is megírja, hogy Trócsányinak lapát.
Ez ám a tisztességes, jóindulatú és szavahihető magyar képviselő.

A végén úgyis meg kell szavaznia a csomagot, bármilyen tisztséget is kap Trócsányi. És szívfájdalom, azóta kiderült, hogy pont olyat, amitől leginkább tartott a mi jó Dobrevünk.
Sámannus
no kezdődik má trollok műszakja . kezd túlcsordulni az epéjük. foschnak hogy bezár a bazár.
whitout
Mert a neonácik jobbak, mi?
Most keresek rá a prosti srácok címére.
Lesz ott minden.
Félsz?
Jó!
surdilloFUJT
@durbincs: nate nagy hülye már felébredtél???
surdilloFUJT
@Eriksson: @durbincs: Két nagyon idióta az már egy pár igaz?,Két ekkora agyrágott faxkalap már moslék!!!
nezelodo
@Pegero: tegnap 20:30. Biztos azért futott előle el a szijjas kretén a hasonló haverjával a réparobival együtt, amikor a lakásuk előtt óbégattak, és kijött az asszonyság. Ma ezt Orbánéknál nem tudnák az ellenzékiek megtenni, ha lenne is olyan ferde hajlamuk mint az említett kreténeknek, mert az utcájukba sem lehet bemenni a strázsáló rendőrök miatt. Tudod a Cinege utcába.
Nálunk a faluban is volt, és van Cinege, ott lakott a gyerekkoromban a falu egyetlen cigány családja, de azok nem loptak, hanem kaptak a falutól, mert nem álltak száz lábon.
szaboria1
Tegnapi hír épp szintén az ATV hangzott el 500000 gyermek van ma magyar országon akik nem a saját családjukban él. 18 évesen el eresztik őket és vissza mennek az eredeti családhoz és egy két éven belül már ők is gyermekesek lesznek. Itt nálunk a közelemben van egy család az anya múlt hónapban szülte meg a 10. gyermeket akit már haza sem hozott. 2 olyan lánya van abból az egyik még nem is nagykorú már 5 gyermeket szültek akik szintén az nevelő szülőkhöz kerültek. A 18 éves fiú épp most került vissza és már össze is jött egy lánnyal. A roma családoknál ez így megy.
nevemnick
@reagens: röfi? A gazdád szólít így benneteket... :D :D Tibi, meg a többi agyalágyult, ti pofáztok, rólunk, hogy ,,magyarellenesek" vagyunk? Kispöcs, az a különbség köztünk, hogy ti zsigerből utáljátok azokat, akik nem fidesz hívők, és ez nagyon ideggyenge emberre (?) vall, míg mi a fidesz országrontó lépéseit nagyon nem szeretjük. Ha neked az tetszik, hogy levescsontból készítheted a pörköltet, akkor csak imádd a fideszt, mi inkább megvesszük a marhalábszárat, és abból készítünk finom pörköltet, amiért csak a nyálad csorog álmodban.
reagens
@nevemnick: Valamit félreérthettél, ezért is vagyok ilyen toleráns veled. Dehogy akarom én, hogy a Fideszt támogasd, sőt pártpreferenciádnak sem kell lenni!
Zsigerből undorodom a magyarságot mocskoló és érdekei ellen tevő csoportoktól. Teszem ezt azért mert magyar érzelmű vagyok!
Amelyik csoportosulás a nemzet érdekei ellen tesz, azt megbüntetik a szavazók. Nem baj, ha te azokat támogatod, de ne lepődj meg akkor, ha ezt véleményezem. Hangoskodhatsz és persze nevezheted a választókat mucsainak, de akkor viseld el, ha verbálisan leköpnek! Ez a politikai csoportosulás, amelyik most ellenzéki néven fut, egy országromboló, idegen érdekeket szolgáló, destruktív, hatalom éhes csürhe, akiket a választásokon ismét helyre tesznek a szavazók.
Nem lázadozni kell a vélemények ellen, hanem elgondolkodni és változtatni! Ilyen Karigerik mellett kardoskodni egyszerűen saját magatok lejáratása. Nincs ott egy normális politikus? :-)
kereső
Nem is mondotta azt ,amit a prostik a szájába adnak. Má' megint hazudnak.
nevemnick
@reagens: ,,Dehogy akarom én, hogy a Fideszt támogasd.." :D :D
Tibi, látom nem figyelsz, olyanokat tulajdonítasz nekem, amit nem is írtam. Csak szokásodhoz híven terelsz.
Aztán, mivel nem az ellenzék kezdte az ,,árokásást", amit nekünk tulajdonítasz, véletlenül nem tudod melyik párt vezére kezdte el az ellenségeskedést 2002-ben, egészen mostanáig?
Észrevette, hogy van egy kis réteg, amelyik, mint a ,,Helló röfi!" malacai, szopjátok a csecséből a narancssárga bűzös folyadékot.
Úgyhogy nyomulhattok a hülyeségeitekkel, az ellenzék nem ül fel a dumátoknak. Nyekereghetsz amennyit akarsz, de ugyanolyan flusztrál NER-es maradsz mint eddig voltál...
Semmivel sem több.
reagens
@nevemnick: Sajnálom, hogy elgondolkodni sem vagy hajlandó, de hát ez van. :-)
csak úgy....
@Pegero: na itt van a meleg apósok álma, a langyos vönek való...@Pegero:
nezelodo
@Pegero: "Komoly vélemény, és cáfolat". De látom nagyon a szívedre vetted, pedig a tények illiberáliában is makacs dolgok. Ha meg azzal jössz, hogy a Fletó lopott, lehet, hogy úgy van, de miért nem csukatja le a a tisztakezű Orbán, (???), hiszen a Fletónak sem volt aznap közgyűlés, (Mayer Aranka). Ígaz mini elnök sem volt akkor, mint a dakota. Így hát maradt Orbán álmodozására a fikció, egy film, amit az adófizetők pénzén saját beteges hajlamának kielégítésére készítettet, hogy naponta megnézhesse, ahogy az elődjét rabláncon vezetgetik.
Aki Én
@Pegero: ...apropó, találtál magadnak férfi partnert? Emlékszem, mikor itt leplezetlenül tetted fel a kérdést, hogy hol talász férfit magadnak.
Mindenkinek jobb lenne, ha rendben lenne a magánéleted, mert kihat minden megnyilvánulásodra a mellőzöttséged.
nezelodo
@Pegero: em.wattpad.com/e46b8633366827d7126e57... Hát sejtjük, hogy erre szeretne haladni illiberália ura, de azt hiszem a német asszonyka most meghúzta a féket, (megcsavarta a zsebhokis játékszert). @durbincs: te meg miért szipogsz, és hunyorogsz, eggyel több csíkot szívtál fel Ibizán a kelleténél? Ejnye, visszahordod nekik a fizetésed a kokó vásárláskor?
Macskaszem
Gyökérkék, kezdetben vala a létminimum. Mivel különböző életkorúak vagyunk, van nyugdíjas, csecsemő, felnőtt, és gyerekminimum, még ha a gazdátok betiltotta is a létminimum számítást. A gyereklétszám megszabása a gecihorda agymenése, nem a Dobrevé.
nezelodo
@Pegero: Látod, nem vagyok fizetett troll, nincs gyakorlatom benne, csak a tiédet másoltam...Űdvözöl a Sztyopa (Orbán).
nezelodo
@Pegero: Nem vagytok ám olyan fontosak nekem, hogy bajlódjak veletek, elmúltok mint a nátha. Néz körül a fideszes szájhős haverjaid között, akik a Kádár rendszer nagyhangú dicsőítői és keresztény üldözői voltatok, pl. a Bayerrel együtt egy csapásra leszoktatok róla, és néhány évnyi liberalizmus után a kereszténység védelmezői vagytok, élen Orbánnal, (hahaha), kurvára, hiteles horda!
nezelodo
@Pegero: Én meg az erőlködéseden, de kifelejtetted a sorból az egyik röhögő családi politikai barátját, a véreskezű népbírósággal halálos ítéletért reklamáló 57-es belügyér vigyorát, meg a levelet aláírók névsorát. Na ha ezt látja a publikum, felteszi a kérdést, honnan volt a felvételi nélküli egyetemi felvétele, és csak annyit mond, ejha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.