Az euróról azt mondta, a bevezetését meg kell fontolni, „mert akkor az adókérdésekben is Brüsszelben fognak dönteni, és elveszítjük annak a lehetőségét, hogy nálunk legyen a legkedvezőbb adózási kondíció”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kereső: Ja, és lehet, hogy még a kaszinókat is meg kéne adóztatni. Na, az kész katasztrófa lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"nekünk az a dolgunk, hogy kipréseljük Brüsszelből a pénzt, ami a magyar nemzet gazdagodását, és a fenntartható fejlődést szolgálja.”-" magyar nemzet" természetesen a család és klientúrája. Nekik addig jó amig az ilyen álkeresztények pofáznak gazdasági dolgokról, és ők határozzák meg azt.
kereső
És még hazudik is ez a drága ember! Mert az eurozóna tagországaiban SINCS!!! egységes adórendszer. Az eu tagállamai mindannyian a csatlakozási szerződésnek megfelelően jogharmonizácóra kötelezettek- melynek része az adójog is!. Tehá már most is a közösségi joghoz igazitottan működik az adórendszerünk- ami nem jelent most sem egyformaságot.
Borsodi
Saját zsebéért aggódik, hogy megy vadászni,hogy újítja fel a szülői házat?Kovács Zoltán mellé Kósa is beszállhat a harcba.majd a többi narancsos is követni fogja őket.
kakaósbögre
a rád váró hosszú börtönévek miatt aggódj,szentfazék.
papa.49
Ne aggődj semmilyen még a szart is kiverjük belőled !!!
Qqberci
TömjénZsóti, te olyan hülye vagy helyből, mint más nekifutásból. Majd belőled is kipréselik a lopott rénszarvas árát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.