Galgahévízen három autó ütközött, egy az árokba sodródott.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Pest megyében Galgahévízen összeütközött három autó a Fő úton. Az egyik jármű keresztbe fordult az úton, egy másik pedig az árokba sodródott. A 7-es km-nél útszűkület mellett halad a forgalom.

Útinform: erős a forgalom a fővárosba vezető utakon

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Erős a forgalom a budapesti bevezető utakon. Az M2-es autóúton Sződliget és Dunakeszi térségében, az M3-ason Bag térségében, valamint Mogyoródnál és az M0-s autóúttól befelé, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell torlódásra számítani.

- A 32-es főúton Jászfényszaru és Jászberény között akadozik a forgalom. Lassú a haladás a 11-es főúton Leányfalunál, illetve Budakalásznál a főváros felé.

- Az M7-esen Érd és Törökbálint térségében lassabb a haladás.

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, az M51-es csomópontnál, illetve a csepeli kijáratnál lassulnak le a járművek. Néhány perces plusz menetidővel kell számolni. Az M5-ös felé Nagytéténynél torpan meg a sor.

- Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán megnyitották a 26-os herceghalmi csomópont le- és felhajtóágát, egyúttal pedig lezárták a Sasfészek tó pihenő le- illetve felhajtóágát a főváros felé vezető oldalon, a kijelölt terelőutat sárga táblák jelzik. A Hegyeshalom felé vezető oldalon nincs korlátozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.