A Demokratikus Koalíció szerint hatalmas embert próbáló áremelésre lehet számítani, ami a lehető legszegényebbeket fogja súlytani Magyarországon. Az ellenzéki párt elmondása szerint a hamarosan induló a fűtési szezon hatalmas áremelést hoz. Családok ezrei aggódnak az egyre növekvő tüzifa árak miatt. A fafűtést jellemzően a szegények választják, így kétségbeejtő, hogy a...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
kit érdekel ebben az országban a szegények gondja, az a fő hogy ez a tolvaj bagázs még gazdagabb legyen! =))
KisGenyo2
Én a DK-nak akkor sem hiszek, ha kérdez. Ők már régen leszerepeltek...
kereső
@RonaGyuri: ebben az országban nincsenek szegények- mert amiről nem beszélünk (fidess=kormány), az nincs!
Málna
Már megint egy bárgyú szösszenet az olkt.hu-ról. Miért olvastok ilyen primitív oldalakat? Csak még jobban elhülyítenek titeket.
Sziszifusz
@KisGenyo2: 11:53
Nem csak a Dk-sok mondják, hogy jön a brutális áremelés ! Erről már egyes Fideszes potentátok is nyilatkoznak.
Ezért most az egyszer a Dk-soknak is, nem mindig hamisak az állatásaik.
Egyébként a Dk leszerepelt, hogy Gyurcsány Ferenc háttérbe vonulása után, a momentum mellett, jelenleg az ő pártjuk a a legerősebb ellenzéki párt. Nem ok nélkül.
Dobrev Klára nagy hozzáértéssel rendelkezik. Jó eséllyel lobbizik az EU-s minimálbér és minimálnyugdíj bevezetéséért , a magyarországi uniós pénzek ellopása ellen ... stb.
Megjegyzem nem vagyok elkötelezettje egy pártnak sem, viszont a Fidesz leváltását, a magyar emberek érdekében, szükségesnek gondolom. Ennek érdekében, akkor is össze kell fogni az ellenzékieknek, ha ez néha ellentmondásosnak látszik.
reagens
@Málna: Picit túlzónak gondolom a bejegyzésed! Ezeket még jobban elhülyíteni? Hát akkor bekerülne az oldal a Rekordok Könyvébe! :-))))))))))))))))))))))))))))
Sziszifusz
@KisGenyo2: Most az egyszer a Dk-soknak is hihetsz.
Desischado
Sajnos, ez igaz! Minden telet végig fagyoskodok, mert nem tudok elegendő tüzifát venni. És semmi kétségem afelől, hogy most is brutál áremelés lesz, ahogy évek óta. Igaza van a DK-nak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.