A Város Mindenkié csoport szerint az idős embert megtévesztették.

(Forrás: Index)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: @reagens: parádésan képviselitek a vajdátok békemenetelő kereszténydemokráciáját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Málna: Nem.
Részint mert én nem helyeslem az önkormányzat hozzáállását, sőt mélységesen elítélem.
Részint nem lehet mindenkit megmenteni. De aki a közvetlen környezetén nem segít, az veszi természetesnek, hogy más sem teszi.
Szóval én nem vagyok álszent, te viszont egyre jobban bizonyítod az érzelmi fogyatékosságodat. Vagy fel sem fogod, miről írok, vagy menteni akarod a menthetetlent.
Minél többet írsz, annál inkább szánlak.
Málna
@görbetükör: Ne engem szánj, te töltöd az életedet háborgással. Itt is csak annyiban érdekelt a bácsi sorsa, hogy szidhattál érte mindenkit és szenteskedhettél egy kicsit. De tőled is nyugodtan maradhat a szállón, a kisujjadat sem mozdítot érte, csak papolsz. Ahogy mindenki más is. Pedig őt meg lehetne menteni.
görbetükör
@Málna: Jaj, ne gyere nekem most ezzel. Irtad föntebb, hogy nem tartotta be a szabályokat, jól tették, hogy kilakoltatták, egyetértettél. Most éppen te ne gyere azzal, hogy meg lehetne menteni. Ha így gondoltad volna, eleve egyetértesz velem, de te egyfolytában csak ellenkezel, mert véded a mundért. Van is mit védeni rajta!
Te önmagadnak is hazudsz, mert véded a védhetetlent.
Itt veled lezártam ezt a témát!
Málna
@görbetükör: Te most terelsz, ugye?:-)
Nem tudom, miről hadoválsz itt össze-vissza. Ugyanúgy gondolom, mint eddig, hogy jogos volt a kilakoltatás. És simán meg lehetne menteni, ha valaki befogadná. Nem én leszek az a valaki, és látom, nem is te.:-)
És senkit nem védek, ezt sem tudom, honnan veszed.
görbetükör
@Málna: Mindenki magából indul ki.
Én azt mondom, az önkormányzat, élén a polgármester nagy szemét volt. Mert segítséggel (szomszédok, civilek, stb.) meg lehet oldani, hogy méltósággal élje le a hátra levő idejét egy öreg, beteg ember.
Hasonló esetben biztos, hogy én is lépek, ha a szomszédban van.
Te viszont hogy reagálsz? Terjeszted a hazugságot, hogy szereteotthonban van (hajléktalan szálló az igazság) és gondoskodnak róla (ami nem igaz) és jól tették, hogy kilakoltatták. (ma: 11.04-kor írtad)
Tehát ha a te szomszédodban lenne, úgy viselkednél, mint a bácsi szomszédai, örültek a kilakoltatásának, mert terhükre volt, eszük ágában sem volt segíteni. Elhiszem, hogy te sosem lennél az a valaki, aki segít.
Ismétlem, mindenki magából indul ki.
Hadolválhatsz most már amit akarsz, érzelmileg fogyatékos vagy és hajbókolsz a hatalomnak.
Málna
Most már tényleg nem ártana, ha elolvasnád az eredeti cikket. Ugyanis az önkormányzat és a szomszédok is segítettek az öregnek, amíg hagyta.
Igen, én nem örülnék, ha egy ilyen ember élne a szomszédomban. És nem is segítenék neki, mert a kisujjamat nem vagyok hajlandó mozdítani azért, aki képes megvenni és meginni a sörét, de az üres dobozt a kukába dobni már nem. Viszont van olyan ex-szomszédom, aki után bármikor feltakarítanék, ha rászorulna.
A Baptista szeretetszolgálat egyik intézményében helyezték őt el, ami tőlem aztán lehet hajléktalanszálló is. Ha a négy gyerekét nem érdekli, engem sem fog.
Nincs semmi bajom érzelmileg, egyszerűen csak nem hatnak meg a normális együttélésre képtelen, mások életét megkeserítő emberek. Azt az ostobaságot meg gondolom, már csak megszokásból írtad, hogy hajbókolok a hatalomnak. A saját véleményemet írtam, vállalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. September 16., 09:18
75 évesen halt meg a rocksztár
Sport - 2019. September 16., 09:13
Ezért sírta el magát Ronaldo kamerák előtt
Szórakozás - 2019. September 16., 08:49
Máris udvarlók ostromolják Vasvári Vivent