Lapinformációk szerint még az őszi önkormányzati választások előtt minden magyar nyugdíjas levelet fog kapni a miniszterelnöktől. 

HVG  által megszerzett levélben Orbán Viktor a nemrég bejelentett 9000 forintos rezsiutalványra hívja fel a figyelmet, valamint arra is emlékezteti a címzettet, hogy a kormány már korábban is csökkentette a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit és azóta is kitart mellette.

Azért írok Önnek, mert a magyar gazdaság 2019-ben is jobban teljesít, így újra minden nyugdíjast kedvezően érintő döntést hoztunk

– olvasható Orbán levelében.

Egy nemzet vagyunk, ezért úgy gondoljuk, ha sikeres a gazdaság, akkor annak eredményeiből részesülnie kell az idősebb nemzedéknek is! Tisztelettel és megbecsüléssel gondolunk azokra, akiknek a munkája megalapozta a mai eredményeket

– írta a miniszterelnök.

Hozzátette:

a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a magyar kormányra.

Forrás: HVG, 24.hu

Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
O1G!!! A kurva anyáddal levelezz de ne velem! Mocsok szemét patkány!!!Tisztességes nyugdíjat adjál le alamizsnát meg levelet!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Hát, ha már itt tartunk, utána nézhetne a nyugdíj megállapítását végzők viselt dolgainak!
Peller Anikó
Euro = 320 Ft. Az árak az égbe szöknek, a munkaerő nyugatra szokott de kellenének a voksok, gecik. Hátha még van elég nyugger aki kezetcsókol egy rezsiutalványért.
szaboria1
Nem levél kell hanem tisztességes nyugdíj emelés.
papa.49
Az anyádpicsájának írjál faszkalap ne nekem !!!
dr. prédikátor
O1G!!! A kurva anyáddal levelezz de ne velem! Mocsok szemét patkány!!!Tisztességes nyugdíjat adjál le alamizsnát meg levelet!!!
kereső
@Peller Anikó: Az az árfolyam egy hónappal ezelőtt se volt igaz- mára elérte a 333.-Ft-ot. 1000 Ft-ért kapsz 2 EUR 50 centet.
Peller Anikó
@kereső: Júj, tudom ezért is írtam, de valószínűleg nem hitte el az agyam és ezért lett belőle 320, bocsika.
Sziszifusz
Az önkritikus Orbán Viktor, Tatjana epigonként, így is kezdhetné levelét:

" Én írok levelet magának - Kell több ? Nem mond ez eleget ? Méltán tarthatja jogának, hogy most megvessen engemet ."
tudode
Szégyentelen!
.
--- Megszólalt “Orbán Viktor koldus, csöves unokahúga”
.
24.hu/belfold/2012/12/21/megszolalt-orban-viktor-koldus-csoves-unokahuga/.
.
Ezen kívül levelezzen a táncos nagynénikéjével, miközben meghallgatja a felcsúti tolvajbált.
.
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA&t=68s
.
A kukákban landolnak a levelei, netán ürül a hokizsebe!!!
kokopelli
"Orbánc Ficktor Úr! Tud Őn számolni ? Megkérem,hogy velem ne számoljon!" Egy Párhuzamos magyar bérenc!
(nem Soros !!!)...amikor a levél jön akkor úgyis a tengerentúlon leszek!
Cicamama55
A nyugdíjakat kellene levelezés nélkül megemelnie-mert, kötelező lenne!!!
CsipkeRózsa
@vacsi: 15:17

Nélküle nem döntenek, ezt is ő határozza meg.
RonaGyuri
@Cicamama55: nem fogja, most is csak legfeljebb egy kis alamizsnát ad helyette! =))
RonaGyuri
mint azt a másiknál jeleztem: Bp-en sok helyen még nem kaptak a nuggerek! =))
Cicamama55
@RonaGyuri: Nem tetszik, de így igaz sajnos! Visszamenőleg, havonta kellene a nyugdíjakat kompenzálni, nem ilyen könyöradománnyal kiszúrni a nyugdíjasok szemét!
verőce21
WC papirosra írja! Annak legalább hasznát veszik a nyugdíjasok!
lampa laz
B+ a leveled, annak az árát inkább adnád a szaros 9ezer forint mellé minden nyugdíjasnak. Évente több milliárdot elloptok tőlünk és csak morzsákat dobáltok az emberek képébe, h rohadnátok meg. Szavazzon rátok a hóhér amikor megkapja a listát, h kivel kezdje a munkát.
RonaGyuri
@Cicamama55: sőt ezzel nem is kompenzál, csak kifizet, hisz elmaradt az emelés! =))
nemkati
A szomorú az egészben, hogy nem elég, hogy sok nyugdíjas még örül is az alamizsnának, és fel se merül benne, hogy a nyugdíját kellene emelni, nem könyöradományokat osztogatni, hanem ezeket az 0rbáni leveleket biztos sok csekélyértelmű nyugdíjas nagy becsben tartja, őrizgeti, netán bekeretezve ki is dekorálja velük a nyomorúságos odúját.
Qqberci
Velem ne levelezzen ez a nyugdíjtolvaj f@szkalap!...
Qqberci
"a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a magyar kormányra."

Lefordítom: A qrmány továbbra is lopni fogja a nyugdíjunkat...
justhpeter
Nem voltam ma itthon, amikor jött a postás a levéllel. Holnap mehetek be érte a postára.
CsipkeRózsa
@verőce21: 17:25

Azt senki nem tudná használni, ha arra írt volna.
nemkati
@justhpeter: Az még hagyján! Nem biztos, hogy jól értem, hogy lehet ezeket a cetliket felhasználni. Ahogy én értem, aki átutalással fizet, vagy csoportos beszedéssel leemelik a számlájáról (és szerintem ezek a nyugdíjasok vannak többségben, nem azok, akik havonta beballagnak a postára a csekkjeikkel és befizetnek, mert ezek pénz helyett a cetlikkel fizetik ki a számlát), szóval ők a cetlijükkel a szolgáltatóhoz is be kell ballagjanak, hogy jóváírják nekik a 3000 forintokat.
Sámannus
Nincs árfolyam cél! Köcsög Kuszaszeművel levelezz te szarházi! Most lopjátok szét a nyugdíj prémiumot a rezsi köcsög plusz pénzét. Pofázod a nagy semmit! Kamu dumából teli a padlás Költözzél egy borsodi faluvégére ne a várba, ott legyen nagy a pofád.
Cicamama55
@vacsi: A bosszúnak semmi értelme, CSAK a törvényben előírtakat be kellene tartani még a kormánynak is!
vacsi
@Cicamama55: Így igaz! Pont erre gondoltam én is...
kereső
@nemkati: teljesen jól érted. Van akinek- falvakról beszélek ezért 50-60 kilométert is kell utaznia, mert esetleg csak a megyeszékhelyen van ügyfélszolgálat. Három napi hideg élelem, meg sátor, meg kisszék.
nemkati
@kereső: És azt meg tudod nekem, butuska nőihölgynek magyarázni, hogy ezeket az 0rbáni ajándékokat miért nem lehet az adott havi nyugdíjhoz hozzácsapni, és így átutalni, vagy a postással kivitetni? Valaki nagyot nyer ezeknek a céduláknak a nyomtatásával? Vagy a postának is kell valamilyen címen juttatni valami alamizsnát? Esetleg ez egy jó alkalom, hogy 0rbán megírja a reménybeli szavazóinak az önfényező hazugságait? Más értelmét nem nagyon látom.
Nessy
@kereső: Én is most mérgelődök. Ugyan a fóvárosban lakom, de mindkét ügyfél szolgálathoz a megállótól, ahol le kell szállni, még másfél, illetve két km-t kell gyalogolni. Tudom, hogy egy fiatalnak nem gond, de nekem most éppen megoldhatatlannak tűnik. Úgy, hogy majd egyszer csak lesz valahogy. Ugyanis a környezetemben mindenki folyószámlás, és még ráadásul dolgozik is napközben, ergo nekik nem kell.
kereső
@nemkati: Egyszerű a magyarázat Hölgyem- ha a nyugdijjal együtt adja, nem ollan látványos, nem lehhet róla hetekig beszélni magyarázat cimén a csökött agyú nyugdijasnak, hogy milyen jól is jár ő. Aztán meg szerintem( és ebben a többekkel egyet értettünk már az elején), annak aki eddig megkapta eddig a "karácsonyi pénzét" a bözsi utalványok legyártásából, a kiesett bevételt pótolni kell. Nyomdáról beszéllek- meg esetleg kövér szilárdról, bár lehet, hogy másik csókos.
nemkati
@Mirabilis: Aki megírja, azt azzal a lendülettel hajítják is ki onnan. Vagy megeszik a nyalizók.
kereső
@nemkati: és az előbb még lemaradt, de időközben eszembe jutott- egyik zseb, másik zseb. Ad 9000 ezer forintot- amit aztán el lehet költeni a Nemzeti közműszolgáltatónál- gázdijra, vagy villanyra.
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Nem vagyok facebookos, és biztosan többen vannak így.
desir62
Te rühes, bolhás nekem nem a leveled kell, hanem 1 normális nyúgdíj emelés. Rohadtál volna meg anyádban.
kereső
@nemkati: alcim: " orbán vikotor: hazugságaim"
cikicakk55
@Mirabilis: ma 19:25
Orbán facebook oldalára hiába írsz,nem jelenik meg. Azt írja,hogy sikertelen,próbálja később.Esetleg ellenőrizze,hogy az internete működik-e? Nem véletlen,hogy csupa seggnyaló vélemény van fenn az oldalán. Gondolom egy egész teremnyi moderátor dolgozik azon,hogy mi mehet és mi megy vissza a feladónak.(gondolom azért a feladó neve valahol fel lesz jegyezve. Túl sokat ugrál,ha nyugdíjas,akkor a gyerekei fognak szívni,ha nem nyugdíjas még,akkor Ő de nagyon. Áldemokrácia van az országban.
Borsodi
@dr. prédikátor: Az a nyugdíjas aki ezek után a fideszre szavaz mindig érje be rezsi utalvánnyal normális nyugdíja sose legyen .Lala mamának Orbán papának is jár az utalvány remélem.
cikicakk55
@Cicamama55: ma 18:37
Aztán ha a kormány nem tartja be a törvényt,akkor mi van? Igaz,hogy már úgy átfarigcsálták az egész BTK-t,hogy minden bűn amit nem íők követnek el,és minden törvényes amit Ők tesznek.Ám ha még is véletlen nem vettek észre valamit és nem tartották be a törvényt,akkor mi történik? Ugye írod,hogy nem szabad erőszakoskodni,csak is a törvényes út a járható. Itt ebben az országban békésen és törvényesen semmit nem lehet elintézni,vagy megkapni. Esetleg úgy,hogy te fizetsz pár százezer ft-ot és akkor talán zöld lesz az utad.
verőce21
Felháborító minden nyugdíjas számára, hogy elhazudták az inflációt!
Az infláció, mínusz a 2,7% év eleji nyugdíjemelés között, nincs 1% különbözet, így nem kell beépíteni a kompenzációt a nyugdíjakba!
A "nyugdíjaskosár" inflációja pedig megvan szerintem 5-6% is! Döbbenetes hazugság!
Épésszel mindenki arra számított, hogy most az egyszer kijön egy 13. havi nyugdíj összege is. Mert mibe kerülne az a kormánynak? Egy sóhajtás...
whitout
Túl sok...
Nem tudok mindenkit megkínozni és megölni.
Ez túl sok.
Neked kell, Istenem.
cikicakk55
@Borsodi: Aztán Kósa Mama mit csinál a 9000 ft értékű cetlivel? Bevezeti a gázt a diszókhoz,hogy ne fázzanak? Esetleg minden ólban lesz egy plazma tv,hogy a malackák ne unatkozzanak? Most már megteheti,kapott rá pénzt az adófizetőktől. Tápra és állatorvosra úgy sem költheti.
nemkati
@verőce21: Te most viccelsz? Vigyázz, valaki visszaél a neveddel.
kokopelli
Milyen ország az,ahol a ME, (vagy az ő nevében) levelet ír (írnak) a nyugdíjasoknak? Jobban elviselik, a
"nyögdíjasok",ha a kidumálás ill. hazugság a legfelső szintről jön?...lehet azért kalácsot kapni?
kereső
@kokopelli: nem, orbán harminc évvel ezelőtti retusált fotóját ki lehet tenni a kegyhelyre a házban, és lehet hozzá imádkozni.
Nessy
Azért megírhatná azoknak a boltoknak és piacoknak a címét, ahol csak 2,7% pluszba kerül ugyanannyi, ugyanazon terméknek a beszerzése, mint egy éve! Ahol ugyanúgy, ugyanannyit tudok vásárolni mint amióta a "nyugdíjam megőrizte a vásárlóértékét"! Persze Gulyás ő minisztersége a kormány info címén erről fapofával állít tudatosan valótlant! Sőt, a gyenge forint hatását sem fogjuk megérezni az áremelkedésekben! Jelzem az ő fizetéséből valóban nem igazán érezném meg! Miért néznek még hülyének is?? Nem elég, hogy ott tolnak ki velünk, ahol tudnak, és hazudnak amennyit nem szégyellnek??
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Régebben voltam , zavart, hogy sok ismeretlen jelentkezett, mint ismerős. Sok adatot kell megadnom a regisztrációhoz, mostanában még a lehallgatás, és egyéb adattal való visszaélés is elveszi tőle a kedvem, pedig semmi titkolni valóm nincs. Nem szeretem, ha ki kell nyitnom a szekrényt, hogy idegenek belenézzenek.

A kijelentkezés módját nehezen találtam meg, az is körülményes volt.
evacica
Jó lenne, ha nem levelezgetne, és nem szavazatvásárló alamizsnát osztogatna , ha nem tisztességes nyugdíjat adna a nyugdijasoknak! Ki a fene kiváncsi a hülye panel szövegére, és kikérem magamnak, hogy 9000Ft árazzon be!
cikicakk55
@Mirabilis: szeptember 13 22:38

Az lehet,hogy szakadozik,mert pont a héten sikerült elintéznem a T-Home-nál ,hogy április óta szinte minden nap vagy internet nincs,vagy kábel tv,vagy egyik sem. Bezzeg ha én kések 3 napot a befizetéssel egyből ráraknak a következő számlámra 500 ft büntit. Sikerült 3000 ft-ot kialkudni tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.