Vélhetően a Választási Iroda feljelentése miatt tart házkutatást a rendőrség Pikó András közös VIII. kerületi polgármesterjelölt kampányközpontjában – erősítette meg a 24.hu értesülését maga a jelölt.

Megszállta a rendőrség a közös VIII. kerületi polgármesterjelölt irodáját
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Pikó a hvg.hu-nak a helyszínen úgy nyilatkozott, hogy „kicsit mosolyogva" állnak a demonstratív rendőri fellépés előtt, mert a házkutatás szerinte az eddigi munkájuk egyfajta elismerése. 

Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy egy teljesen nyilvánvaló rágalmazásnál a rendőrséget politikai célokra használják fel Magyarországon, Ennek ellenére azt tudom megerősíteni, hogy törvénysértést nem követtünk el, a vizsgálat minket fog igazolni

- mondta, hozzátéve, hivatalos értesítést nem kapott a házkutatásról. 

Úgy tudni, a rendőrség laptopokat foglal le az irodában, és kihallgatják a kampányfőnökét, Udvarhelyi Tesszát.

Pikó elmondása szerint semmiképp sem tervez visszalépést, közben Karácsony Gergely bejelentette,  pénteken este hat órakor szolidaritási tüntetést tartanak a Práter utca 11. szám előtt, a Pál utcai fiúk című regényének „einstand” jelenetét ábrázoló szobornál.

(Index)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbánék jól tudják hogy tisztességes versenyben nem lenne esélyük nyerni. Egyre gyalázatosabb, gyomorforgató módszerekhez folyamodnak. Putyin kezd irigykedve nézni a kis cezaromániás emberkére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@reagens a hazaáruló Shikari: esetleg azt tudod, hogy a listából dolgozó, azt a fészbukon megosztó fideszes ellen miért nem indult eljárás?
Hagyd hazáruló bolsi féreg, költői volt
Macskaszem
@reagens: Felsoroltál itt 5 ellenzéki lapot, ezzel szemben a kúrmánymédiának van 280 terméke. Rohadtul kiegyensúlyozott a médiahelyzet.
reagens
@Macskaszem: Amikor a Horn érában, vagy Fletó alatt ballib média túlsúly volt, az nem okozott problémát! Hát igen!
Amúgy, aki akar, tájékozódhat az ellenzéki médiában is mert nincsenek elrejtve, de kedvem sincs már olvasni őket. Hiteltelenek!
Macskaszem
@reagens:Úgy van, te csak olvasd a prosti srácokat, birkáknak az való.
reagens
@Macskaszem: Valami eredetit nem tudsz előadni? :-)))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.