Magyarországon megszokás van, következmények nincsenek. Kellene egy egyesült ellenzék, szükség lenne civil társadalomra, de mind a kettő hiányzik. Interjú.

(Forrás: 168 óra)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nos a cím csak részben igaz; hogy ez a dagadt retardált törpe gátlástalan az tény, de ami a gazdagokat illeti nos én nem nevetném gyávaságnak, már csak azért is mert döntő többségük többé kevésbé Orbánnak köszönheti gazdagságát!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@reagens: Ma az nevezi civilnek magát aki a leginkább igyekszik valaki szolgája lenni.
reagens
@Csizmás Kond: Megfigyelted hogy minden "civilt" kiveri a víz a nemzet kifejezéstől? Árulkodó Momentum! :-)))))
reagens
@tulipan: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbe13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
tulipan
@reagens: Ne hidd, hogy bárkit is érdekel itt, hogy TE ez a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő degenerált acsarkodó alak,kivel is óhajtanál dumcsizni, a narancsos Dinó gazdád engedélyével! :D
emerencia
@lampa laz: szeptember 12 07:04 Pl. az egykulcsos adó bevezetésekor is minden lelkiismeret furdalás nélkül zsebelték be a kiemelkedő nettó béremelést. Ha valaki figyelmeztette őket arra, hogy nálunk sikeresebb országokban nem véletlenül van sávos adózás, nagyhangon lehőbörögték. Akkoriban nem sikerült egyetlen egy olyan kedvezményezettel sem találkoznom, akinek legalább egy paraszthajszálnyi lelkiismeret furdalása lett volna amiatt, hogy miközben ők teljesítmény nélkül zsebelik be a nagyobb jövedelmet, Magyarország szégyenére dúl a dolgozói szegénység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.