240 új munkahelyet teremt. Szijjártó szerint az alacsony adok miatt vonzó Magyarország.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Az autóipar mély válsága prognosztizálható. Amint a környzetünk, időjárásunk egyre gyorsuló ütemben ránkomlik úgy egyre kevesebb új dízeles vagy benzines autóra lesz kereslet. Ideiglenesen az elektromos autók futnak fel de csak némileg, mert nem jelent megoldást a környezet védelmében. Az elektromos autókkal úgy vagyunk mint a strucc, mert az energiát mindenképpen meg kell termelni valahol amit az autó felhasznál.

Nálunk ugye a vízierőművet befagyasztották (fidesz, Nagymaros), a paksi atomot bezzeg bővítené ez a geci banda, a napkollektorokat az adó sújtja, szélerőmű nem épülhet Magyarországon.

Magyarországot (az Eu támogatásokon kívül) az autóipar lélegezteti. De a prognózis szerint már nem sokáig.
kokopelli
@Peller Anikó: neked is feltünt,hogy egyrészről azt állítják,hogy a nyugati autóipar (pl. a német is) negatív
irányba tendál,másrészről M.o.-on fejlesztenek? Nemtoom mit! Talán előgyártott parkolókat és raktárakat!
..vagy már meg van a lóvé helye,független az orbáni "relatív valóság miatt"?
Eladott Ország
Na de lássuk is a friss adatokat arról, hogy az EU tagországaiban mennyi a minimálbér:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/Minimum_wages_January_2009_and_January_2019_EUR_per_month_and_.png
Tehát, mint az jól kivehető a statisztikákból, Magyarország továbbra is a futottak még kategóriában van. Vélhetően már nem kell sok idő ahhoz, hogy a most még mögöttünk található országok is megelőzzenek bennünket, hiszen ha megnézzük például Románia 2009-hez viszonyított minimálbér-emelkedésének ütemét, akkor tisztán láthatjuk, hogy az bőven lekörözi Magyarországét. Az pedig, hogy a nyugati országok mennyivel előttünk járnak, nem szorul magyarázatra. Ha Szijjártó versenyképesség alatt a magyar munkaerő külföldi multiknak való kiárusítását érti, akkor viszont még igazat is kell adjunk neki. Kevés olyan európai ország van, amely több külföldi összeszerelőüzemnek adna otthont, mint Magyarország. Az olcsó munkaerő, valamint a hihetetlen állami támogatások ugyanis ide vonzzák azokat a külföldi befektetőket, akiknek pont ezekre van szükségük ahhoz, hogy nyereséget termeljenek.“Versenyképesség, biztonság “ ez otthon kb úgy néz ki, mint bikinihez hó taposót húzni ...
ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/pdfscache/15316.pdf

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.