Itt egy pár remek zenés videó a pénteki, politikatörténeti jelentőségű Tarlós-Tordai-hangpárbajról. Bömböl a megafon: Tarlós István hivatalos látogatást tett a Mémgyárban Ha a megafon szót olvasva nem kezdtél el röhögni/sírni, akkor olvasd el itt az előzményeket, vagyis azt, hogy mi történt pénteken a Margitszigeten Tarlós István főpolgármester, fogyatékosügyi szekértő, Tordai Bence ellenzéki képviselő és egy megafon között, a többieknek máris jó szórakozást és videódiszkózást kívánok!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hat eleg bunko huzas volt sarlostol megafonnal ordibalni. De ettol a fideSS tahotol mit varjunk?
Qqberci
TaplóPista bunkológiából doktorált...
advocat
Pistám! Nálad idősebb vagyok. A te fizetéseddel már nem kellene erölködni. Jó kis nyugdíjad lenne! Kell a hatalom? Ha ez neked kielégülést hoz, akkor bocsánat! Más már úgyse menne. Gondolom. Ott még erős lehetsz! De otthon? Majd főzhetsz, mosogathatsz, és minden gond nélkül töltheted az időd. És élhetnél úgy mint egy öreg rocker!
kokopelli
@advocat: A papucs alatt otthon ß@r lenne neki?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.