A Párbeszéd képviselője épp a Klubrádiónak nyilatkozott, amikor belekötött egy ismeretlen férfi.

Tordai Bencének erős napja volt pénteken. A Párbeszéd képviselője először Tarlós Istvánnal vitatkozott össze, amiről ITT írtunk, majd a Klubrádiónak nyilatkozva belekötött egy férfi. A rádió Tordai Bencét épp a Tarlós István-féle megafonos incidensről kérdezte a Pikó András és kampánycsapata melletti tüntetésen.

Tordai Bence Facebook-posztja szerint a támadó előbb lökdösni kezdte, majd megpróbálta megrúgni és megütni.

Annyit ért el, hogy jól belekapott a szemembe. Egy feljelentést nem ér meg a dolog, de azért kiposztolom, mert elegem van mára az agresszív fideszesekből

– írja a bejegyzésében a politikus.

Forrás: 24.hu, klubradio.hu, Blikk

Címlapi kép: MTI/Soós Lajos

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez ezzel jár. Lesz még durvább is a helyzet. Számoljátok csak össze mit veszthetnek Orbánék. Ne csak a százmilliárdokra gondoljatok. Orbán is tudja, hogy innen már nincs vissza út. Itt már nem fogja tudni eljátszani, hogy majd ellenzékben ellesz a következő ciklusig. Legalábbis Magyarországon nem maradhat. Majd elmenekül az oroszokhoz, mint Gruevszki menekült ide.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ez ezzel jár. Lesz még durvább is a helyzet. Számoljátok csak össze mit veszthetnek Orbánék. Ne csak a százmilliárdokra gondoljatok. Orbán is tudja, hogy innen már nincs vissza út. Itt már nem fogja tudni eljátszani, hogy majd ellenzékben ellesz a következő ciklusig. Legalábbis Magyarországon nem maradhat. Majd elmenekül az oroszokhoz, mint Gruevszki menekült ide.
verőce21
@human: (10:12) Ez most az önkormányzati választások kapcsán történő tudattalan levezetésed?
Jozefina
Minden fideszes agresszív, mert a vesztét érzi! Elég a tarlós féle ordíbálást megnézni!!! Tordai egy tökös képviselő!!!
szegfue
Látszik, hogy nagy a tétje az önkorm. választásoknak... a Fidesz 10 körömmel ragaszkodik a hatalomhoz és persze az ezzel együtt járó pénzhez. Nálunk azt sem lehet tudni, kik az induló ellenzéki jelöltek... bezzeg a jelenlegi fideszes polgármester és a képviselőik képe már a villanyoszlopokon van, a havonta megjelenő helyi ujságban: 1 teljes oldal a polgármesteré, 2-3 oldal az önkorm. cégéé, a többi "riportban" is csak az ő "dicső" tetteikről lehet olvasni... Ha kérjük, hogy tegyék be pl. az ellenzéki jelölteknek legalább csak a névsorát, akkor "ez nem politikai ujság" háritja el a polgármester. Ja és van egy Habonyunk 2.0 verzióban!!! Nem képviselő, nem politikus, de ő az aki "tanácsokkal" látja el az önkormányzatot... és ő az a "végtelenitett magnószalag", aki szajkózza O.V. idióta szövegét. Szóval ami "fent" megy nagyban, az megy nálunk és gondolom a legtöbb településen is... gusztustalan... hányok tőlük!
szegfue
@Horizont: "Akik odavannak értük", azok is igy akarják látni!!! U.is csak ebben a környzetben élhetnek jól, mert minden a polgármestertől függ!!! Most ezen megy a balhé, hogy az óvodák elujitására van 170 millió Ft, ennek tervezett költségvetése nyilvános... ebben pl. egy 90 nm napvitorla a "tervezéssel", kivitelezéssel együtt 6.550 eFt. Az ellenzékiek próbáltak egy részletesebb költségvetéshez jutni, de nem és nem adják ki... akinek meg ebben "érdekeltsége" van, az nyilván a végsőkig kitart az állitása mellett, hogy ez annyi bizony! Pedig ez a tétel (de a többi is, mint pl. 1 terem belső tervezése 4 millió Ft, amikor a konyha elektromos + a berendezések felujitása is csak 4 millióba kerül!!) egy laikus számára sem elfogadható! Jelenleg meg a falubeli templomban élő közvetitésü istentisztelet van, melynek vendége valami doki, aki szivsebész professzor... nahát ez kell a "parasztjának"!:((
szegfue
@Horizont: 12:39 Hagyd a fenébe... Mindenhol van egy "falubolondja", akire az ember mindent ráhagy...hát a propira ez jutott. Itt 1x valaki remekül megfogalmazta: ha látsz egy kutyaszart, belelépsz? Nem! Átléped! :))))
szegfue
@Horizont: Pontosan tudom, mert én is igy vagyok vele! Csak ilyenkor eszembe jut a "szar"... rögtön leteszek arról, hogy reagáljak:)))
szegfue
@Horizont: 13:06 Nekem az a gyanum, hogy ha a "kezük munkájából" kellene megélniük, akkor ez nem menne, tehát most még inkább ragaszkodnak az elért "poziciójukhoz" és összefognak, mert mindegyik bukik, ha a polgármester és a képviselők megbuknak. Én csak pár hete ismerkedek a nevekkel, a beosztásokkal és látom az összefonódásokat. Van egy középkoru hölgy, aki nagy gólyavédő... én is felajánlottam az egyik használaton kivüli kéményemet, látszólag örült neki... aztán abbamaradt a dolog... most meg azt olvasom: megkapta a diszpolgár kitüntetést, kapott egy 2 hetes nyaralást, hogy megnézze Afrikában az odaérkező gólyáinkat... szóval, amig ez a nő állandóan köszöngette a polgármesternek a nagy "segitségét", addig nyilván rólam is kiderült, hogy ellenzéki vagyok, igy a gólya sem fészkelhet nálam. Persze nem nagy ügy egy falu életében, de látni, hogy nem az a lényeg, hogy jól érezzék magukat az emberek és a gólyák... elszomoritó ez a tetves banda minden szinten!
lampa laz
A fb. h.szólóit olvasva qva nagy a sötétség...Én viszont örülök, h az ellenzék oldalán is vannak bátor és provokatív politikusok, akiket nem lehet csak úgy elhallgattatni. Bár lennének többen mint a fidesz berkeiben, mert ezeket az undorító mocskokat csak a saját fegyverükkel lehet legyőzni.
reagens
Ezt köszönje magának a kis szemtelen, provokáló görcs. Pofátlankodik állandóan. Nulla teljesítmény, gyenge minőségű ember.
Málna
@Jozefina: Dehát ott Tordai volt az agresszív, ő mászott rá Tarlósra. Ne legyetek már ennyire elvakultak...
Gábor Szendroi
Eszméletlen, hogy mennyi agymosott, beteg ember van ebben az országban!
Yoda69
Mocsok náci fideSSesek ennyit tudnak.
De így is úgy is nagy bukta lédús vége. Budapesten a demokrácia és a szabadság fog gyozni
Málna
@Gábor Szendroi: Igen, most épp összetalálkozott kettő...
Borsodi
@Pegero: A nyomorult durbincs is megfogja kapni még a jutalmát amiért mindig teszi ránk a megjegyzését a hazánkba menekült kis féreg.Nem tudja,hogy a Magyar ember nem felejt.
bence
@Horizont: ! Ki kell tudni ki ez a szemét , és felrugdalni mint a kutyaszart !
bence
@Pegero: ! Áld a sorsot , hogy még nem kuszálták össze a fogaid ! Gondold meg , hogy megéri e neked sárjáig inni a vizet ?!
bence
@Pegero: ! Majd akkor is ezt mond , amikor a fogaid Y - ban állnak !
Rockxy
"diktatúrában az ellenzék vagy az utcán van, vagy a börtönben, de semmi esetre sincs a parlamentben."
Rockxy
ja és :D
"Megtámadták Tordait...belekötött egy ismeretlen férfi."
bencemacska
Nagyon zavarja Tordai a fityiszeseket, mert ő rájött, hogy a saját módszerűk hatásos csak ellenük. Akármilyen undorító ez a tevékenység, alkalmazni kell, mert csak ebből értenek.
Mert ezek a nagyon keresztény MÉLYMAGYAROK nem ismerik a MAGYAR KÖZMONDÁSOKAT!
Eriksson
Én békés ember vagyok, de ha hozzám szólna a maga stílusában, én is leverném.
Borsodi
@durbincs: Te mocskos féreg egyáltalán Te ember vagy? Vagy te vagy a moderátor és ilyen idióta hülyének adod ki magad? Bármit írunk a fideszről te csontig benyalsz nekik,Anyádat is eladnád amilyen jellemtelen kis szarkupac vagy,az isten hamarosan megfog téged verni amiért minket ócsárolsz,
reagens
Ez a majom egy genetikai selejt. Úgy is viselkedik.
Aki Én
@Eriksson: @reagens: hát hogy beszéltek ti Tarlós elvtársról?
Eriksson
@Aki Én: Hogy jön ide Tarlós? Végig Tordairól van szó.
advocat
@durbincs: Ez intellektuálisan, vagy hogy is megterhelő.
reagens
Miért kell ezzel a kis pöccsel ennyit foglalkozni?
Madácsi Pali
Nem csak neki van elege az agresszív fideSSböl

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.