A szervezet sértőnek és megalázónak tartja Tarlós megnyilvánulását.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@jancsipapa: A "vén hülye" Tarlósnak már nyugdijba kellene mennie... ez is "egy széles körben ismert vitathatatlan tény"! Ezen meg Tarlós ne sértődjön meg!
Aki Én
@reagens: teljesen véletlenül szóbakerült Tarlós a hétvégén egy társaságban. Egy pszichológus barátom (35 év tapasztalattal) annyit mondott, hohy már a fidesznek is hasznosabb lenne, ha a zavart Tarlós visszavonulna.
Ő veled ellentétben hiteles szakember. Ennyike...
reagens
De csend lett vinnyogók. Talán mégis csak hülye a Tordai gyerek? :-)))))))))
szegfue
@Aki Én: Igaza van. Magamról tudom, hogy ennyi idősen már elég az embernek a maga háztartása, "költségvetése"... egy kicsit lelassul az ember, nem bir már annyit és azért ez mégiscsak egy 2 millió körüli lakosu város.
Málna
@Aki Én: Ez a barátod magánvéleménye, nem szakértői vélemény. És úgy tűnik, nagyon nem állja meg a helyét, hiszen az előrejelzések szerint Tarlós nyeri meg a választást most is.
jancsipapa
@szegfue: egyik nem zárja ki a másikat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.