Kovács Péter a legutóbbi polgármesteri videóinterjúban jelentette be, hogy Dienes Árpád végrehajtónak a sokadik árverésen sikerült vevőt találnia az Ikarusra, A vevő egy kínai hátterű, magyarországi bejegyzésű cég, amelyik nyilvános liciten vásárolta meg a 28 hektáros földterületet a rajta lévő felépítményekkel együtt. A vevő képviselője felvette a kapcsolatot a polgármesterrel, és tájékoztatta a tervekről is. Eszerint elektromos meghajtású autókat összeszerelő üzemet terveznek itt felépíteni, valamint lenne egy logisztikai központ is, amely a Kínából származó árucikkek raktározását és elosztását végezné. Kínában mintegy 99 különféle népcsoport él együtt, s a tervek között az is szerepel, hogy bemutatnák a kínai népcsoportok életét, hagyományait, hogy az emberek jobban megismerhessék ezt a sokszínű országot.

Forrás: hh16.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Mirabilis: "Kínában mintegy 99 különféle népcsoport él együtt, s a tervek között az is szerepel, hogy bemutatnák a kínai népcsoportok életét, hagyományait, hogy az emberek jobban megismerhessék ezt a sokszínű országot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.