A kuvaszt nem a külseje teszi nemessé, hanem a jelleme, amelyhez lenyűgöző szépség párosul. Büszkék vagyunk rá, hogy nemzetközi szinten is ilyen különleges genetikai erőforrásokkal rendelkezünk - mondta Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Kuvasz Tenyésztési Konferencián, Tápiószentmártonban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Minden okunk meg van a büszkeségre

A derék agrárminiszter ezerrel megaszonta, ezúttal sem fogat vissza magát a Nagy-ot mondásban

Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Kuvasz Tenyésztési Konferencián, Tápiószentmártonban eresztette el magát és azzal büszkélkedett, hogy „Büszkék vagyunk rá, hogy nemzetközi szinten is ilyen különleges genetikai erőforrásokkal rendelkezünk”! Lévén „Az Agrárminisztérium genetikai erőforrásaink megóvásáért két évvel ezelőtt génmegőrzési stratégiát készített, amelynek része a kuvasz, valamint a további nyolc magyar ebfajta génmegőrzési tevékenységének a támogatása”!
A dolgot tényleg csak egy kicsit árnyalja, hogy ezek „egy igazi kincs, egy örökség, amelyet őseinktől kaptunk” ürügyén: „A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a magyar kutyafajták DNS-alapú származásellenőrzéséhez szükséges laboratóriumi háttér fejlesztésére 65 millió forintos forrást csoportosított át.”. Érted Wazze az élelmiszerek biztonságáért felelős hivatal!!! Akkor már nem is kell hozzátennem, hogy mindeközben az egészségügyben ….
Peller Anikó
@RonaGyuri: meg vagy lepődve? A disznókat leöljük milliószámra mert tenyészik a pestis, muszáj valamit enni.

Finom a kutyahús, és a kivasz elég nagytestű, egy igazi kincs.
RonaGyuri
@Peller Anikó: ha jól emlékszem valamelyik kínai konyhában kifejezetten csemege!
Egyébként; ugye, ez a majom volt az, aki bogár-evéssel riogatott?
görbetükör
Ahogy bánik az ország vezetése az állatokkal, az szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.