Még az idén változás várható a honvédelmi miniszteri poszton, mert Benkő Tibort nem feltétlenül tartják alkalmasnak a hadsereg teljes modernizációjának levezénylésére – írja a Népszava.

Népszava: mennie kell a honvédelmi miniszternek, csomó embert kirúgnak a tárcától

Az ellenzéki meg nem nevezett konkrét forrásai szerint több jelentős átalakítás jöhet a minisztériumban is, és még az idén elveszítheti háttérintézményei nagy részét a HM.

További változást hozhat, hogy jelenleg viszonylag sok nyugdíjas korú tiszt lát el vezető feladatokat a HM-ben, és őket várhatón nyugállományba küldik.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Bissztos nem tud lóról hátrafelé nyilazni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Eriksson: Naaa majomképü most jól vagy?Az uthenger nyomja ki a vacsorád fidesscsicska!!!
Eriksson
@nemfideszes: Tudod kedves? Az adók befizetésének az volna a célja, hogy az össznépesség igényeit kiszolgálják. Ez nevezik az össznépi felelősségvállalásnak. A többi meg kifejezetten üzleti, amely egyes érdekcsoportok érdekeit képviseli. A világ mára ilyen lett,
Eriksson
@surdilloFUJT: Örülök, hogy találkoztunk.
nemfideszes
@Eriksson: "Az adók befizetésének az volna a célja, hogy az össznépesség igényeit kiszolgálják."... na mesélj még! Mondjuk, hogy az üresen álló stadionok, a csuti kisvasútja, vagy a várba költözése, heverjainak és családtagjainak közpénzen való gazdagodása, mennyiben is szolgálják az "össznépesség igényeit" ?! Bírom amikor kitérve a tények elől, ahelyett, hogy elismernéd, hogy milyen szemétségek is történnek az országba, próbálsz általánosítani, bagatellizálni... " a világ már csak ilyen", vagy "a politika már csak ilyen"... nem nem ilyen! Ez csak szánalmas kibúvó a felelősség, és a magunkkal való szembenézés alól! Arról nem is beszélve, hogy fordított esetben, ha ellenzéki politikusról volna szó, akkor valahogy nem azok lennének az érveid, hogy a "világ mára ilyen lett". Na jó éjszakát!
cikicakk55
kellenek a zsebnapóleonnak a friss erős katonák,mert ugye felajánlotta az Olaszoknak,hogy majd Magyarország megvédi az Olasz határokat is a migránsok ellen.csak szólni kell az Olaszoknak és már mennek is a deli Magyar katonák. Ez az ürge tényleg komolyan megzakkant Még is milyen katonákat akar küldeni az Olaszoknak? Azokat a zsoldosokat,akiknek nincs is rendes kiképzésük,mert nem futja rá? Nincs elég lőszer a gyakorlásra.Nincs elég fegyver,ami van az is ősöreg. A harci repülőkről nem is beszélve.Az Olasz légierő hetente többet repül és gyakorol,mint a Magyarok egész évben. Nem akarom én szerencsétlen magyar katonákat bántani,de hogy a francba tudnának azok bár milyen határt is megvédeni.Itt Magyarországon is a határvédők fele rendőr. Nem lennének rendőrök a határon,akkor bajban lennének,mert a kerítést már rég elbontották volna a Magyar bennszülött migránsok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.