Még az idén változás várható a honvédelmi miniszteri poszton, mert Benkő Tibort nem feltétlenül tartják alkalmasnak a hadsereg teljes modernizációjának levezénylésére – írja a Népszava.

Népszava: mennie kell a honvédelmi miniszternek, csomó embert kirúgnak a tárcától

Az ellenzéki meg nem nevezett konkrét forrásai szerint több jelentős átalakítás jöhet a minisztériumban is, és még az idén elveszítheti háttérintézményei nagy részét a HM.

További változást hozhat, hogy jelenleg viszonylag sok nyugdíjas korú tiszt lát el vezető feladatokat a HM-ben, és őket várhatón nyugállományba küldik.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Bissztos nem tud lóról hátrafelé nyilazni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Bissztos nem tud lóról hátrafelé nyilazni...
tudode
Hálából nevezhette ki a pocak náci, mert megtanította merre van a balra át
.
-----„Nincs köztük kövér, az a halálom" Bekapcsolva hagyták Orbán mikrofonját
.
www.youtube.com/watch?v=NI9M8n1Wa_o
.
!!!
jesz
@tudode: akkoriban ez a beszólása sok embernél okozott pánikot...
Aztán tessék...miből lesz a cserebogár?
papa.49
Alkalmatlan ,,díszlet,, volt csupán, de félő megint egy ,,gukkeres,, következik utána !!!
Feljebb kéne kezdeni a cseréket !!!
Eladott Ország
Védjük meg a békét! Legalábbis ez az elgondolás a kormány részéről, pontosabban Benkő Tibor honvédelmi miniszter véleménye szerint. Nem háborúra készülünk, hanem a béke megvédésére. Azért vásárolt tehát a magyar kormány milliárdokért fegyvereket és harci járműveket, mert meg kell védeni a rezsicsökkentést, a keresztény kultúrát és úgy általában ezt a hatalmas békét, ami az országban kialakult Orbán uralkodása óta. Hogy kitől kell megvédeni ezt a békét, az sajnos nem derült ki Benkő mondandójából. A honvédelmi miniszter arról is beszélt, hogy már a kibertérben zajlik a hadviselés, amire a magyar kormánynak is fel kell készülnie. Nem tudni, hogy a Fidesz trollhadseregét kívánják-e bevetni, vagy pedig a BKK elektronikus jegyrendszerén évek óta dolgozó „szakembereket”, esetleg a mindenhez is értő rezsiszilárdot. Egy biztos, a haza biztos kezekben van. A békeharc sem új találmány, alig 60 éve még "zakatolt" az ifjúság, énekelve: "egy a jelszónk tartós béke, állj közénk és harcolj érte..."
papa.49
@Eladott Ország: Oszt. mi lett a vége, ez is úgy végzi mint amaz !!!
Eriksson
Mit szólnátok Vadaihoz? Ő olyan penge. Mindenhez ért.
Eladott Ország
@papa.49: Ez is csak egy karrierista senkiházi lehetett míg katona volt. Ez még ahhoz is hülye hogy egy fegyvert szabályosan kézbe vegyen. Én nem most voltam katona, de a kezünket eltörték volna ha a mutató ujjunk oda tesszük ahova ez a balfék, ha töltött ,ha nem az a fegyver. Mondjuk a második kép is megér egy misét . Vagy az első. Ahol a szilárddal vigyorognak. Látszik,hogy túlteng az IQ.
uploads.disquscdn.com/images/da5b20cb733fb827d9ba0163d45a11462c468c39ff0c85a303b11fa4451bcc7c.jpg?
w=600&h=440
uploads.disquscdn.com/images/4d322e6df1539b470f0b00da4dbb3aed291d0af8775715e44cbfb6745511962f.jpg?w=600&h=356
Ebben a kormányban az elmebetegség felvételi követelmény.
Qqberci
@Eriksson: Sőt, mindenhez _jobban_ ért...
papa.49
@Eladott Ország: Nekem is ez jött le !!!
papa.49
@Eladott Ország: Az előbb kimaradt az első század PK. leordította volna fejem ha így fogom meg az AK.t !!!
emerencia
Beszéltek mostanában mifelénk ezt azt az emberek klf. munkahelyek megszűnéséről a seregben. Nem gondoltam, hogy ilyen komoly alapja van. Az idősebbeknek a pletykákat hallván eszébe jutott, hogy anno 1991'-ben bennünket végkielégítés nélkül dobtak ki Nyírtelekről, a kinevezett polgári technikusi állományból. Akkoriban azt jelentette az un. "hadseregreform", hogy lecsökkentették a szakmai állományt miközben itt a keleti végeken ezresével szűntek meg a munkahelyek a zárt munkapiacon a rablóprivatizáció miatt. Be voltunk zárva az országba, nem lehetett csakúgy elmenni külföldre dolgozni. A munkanélküliséget és az érettségi utáni tanulást pedig mostanság kell idősen ledolgozni strapás munkahelyen. Aki itt marad valami miatt a szülőföldjén, várható, hogy keservesen meg fog lakolni miatta öreg korára.
reagens
Népszava? Biztos, hogy el kell egy szavát is hinni? Csak kérdezem! :-))))))))))))
jesz
@Eriksson: ez jóóó...köszönöm, hogy jót nevethettem..(bár nem illik, csak titokban, de most nem bírtam visszatartani)
advocat
Ha vezérkari főnökként nem ment, akkor miniszterként megy? Csak kérdezem, mert nem értek hozzá. Ehhez sem.
nezelodo
@Qqberci: Szép pár lenne a Kósával összeberenálva, legalább nem a csengeri magánasszony kegyeit keresné...
nemfideszes
@Eriksson: ... és ti mit szólnátok az ország leggazdagabb emberéhez, a nyelveket nem beszélő, földbuta, de mindenhez is(!) értő gázszerelőhöz?! Vagy a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárához, a könyvtáros végzettségű pacalszagú rizsa szilárdhoz?!...ja, és még valami, Vadai Ágnes a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomázott, a doktorátusát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, amúgy a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen címzetes egyetemi tanár, emellett hat nyelven beszél...tudom, hogy fidiótáéknál a tudás, a végzettség megvetendő, sőt egyenesen üldözendő...de ez csak azokat minősíti akik így gondolkodnak...
Eriksson
@nemfideszes: Az ország leggazdagabb embere nem valószínű, hogy az, akire te gondolsz. Politikától függetlenül.

M. csupán strómanként lépett S. helyébe mert az utóbbi túl okos volt, és nagyobb karéjt kért a hatalomból. Vesztére.
Egy párt működtetése nagyon sok pénzbe kerül, ezt sose felejtsd el.
nemfideszes
@Eriksson: Valóban ő csak a nevét adja a mérhetetlen vagyonhoz, és mivel Simicskával ellentétben sötét mint néger seggén az anyajegy, soha nem fordulna gazdája ellen. Cserébe ő és családja is dőzsölhet az adófizetők pénzén. Simicska nem a hatalomból kért nagyobb karéjt, csak nem akart az oroszokkal lepaktálni. Ő egy szélhámos volt, de nem hazaáruló, mint a csuti parasztja.
Na ja főleg akkor ha 100 milliárdokat vernek el hazug propagandára, a közmédiától a plakátokon át a lakájmédiáig. Az oligarchákat és a seggnyalókat pedig "etetni" kell, mert még elárulják a vezérüket...aztán dől a dominó...
Eriksson
@nemfideszes: Ugyanarról beszélünk, egy kivétellel. Az adófizetők pénzének ehhez nincs köze, tisztán üzleti úton működik. Ez fáj a balosoknak, hogy nekik kevesebb szelet jut a tortából.
Simicskát meg nem kellene így utólag mosdatni, csak azért, mert látszólag kimaradt a pixisből. Sajnáljuk inkább, Taps, taps!
nemfideszes
@Eriksson: Igen?! Aztán mondd csak az állam, pontosabban a kormány milyen termelő munkát végez?! Te egyszerű lélek te! Az államnak nincs pénze, csak amit az adófizetők befizetnek. Az EU-s pénzek is az európai adófizetők pénzéből van! Valamennyi állami és önkormányzati beruházás, amihez csak és kizárólag fideszes haveri cégek juthatnak hozzá, adófizetők pénzéből finanszírozódik. A "balosoknak" ehhez semmi köze!. Minden jó érzésű és tisztességes ember felháborítónak tartja azt a mérhetetlen korrupciót ami ma az országban zajlik! Azt gondolni, hogy ezen csak a baloldali érzelmű emberek háborodnak fel, és ők is csak azért mert nekik nem jut, meglehetősen kicsinyes és primitív gondolkodásra vall. Simicskát pedig senki sem mosdatja, ugyan úgy ott a helye a kóterben mint a csuti patkánynak és seggnyaló szélhámosainak, rogántól habonyon át kubatovig. Mint ahogy azt írtam, Simicska nem volt hajlandó eladni az országot és lepaktálni az oroszokkal mint a csuti.
index.hu/belfold/2017/04/03/simicska_orban_orosz_penzbol_akarta_megszuntetni_az_rtl_klubot/
Ezért aztán a kis g..i bosszút állt rajta. De nem Simicska volt az első és nem is az utolsó. Ángyán is szembe ment vele, amikor a földeket a parasztok helyett fideszes oligarcháknak osztották szét. Nem is maradt el a bosszú, Kishantost beszántották, majd a tanár úr tanszékét is bezáratták. Mint ahogy annak a földijének és korábbi barátjának a vállalkozását is tönkre tetette, aki gondolt egyet és saját kőbányát nyitott, mivel az elnyert állami beruházásokhoz nem a csuti apjától akarta venni méregdrágán a követ... ja tisztán "üzleti" csak éppen maffia üzleti !
Eriksson
@nemfideszes: Revideáld az álláspontod, aztán majd folytatjuk.
Sámannus
Bizony a Szili rendet fog tenni meglássátok a birkafejével. Van ám itt gógyi, mint a lopótöknek.
nemfideszes
@Eriksson: Ha valakinek itt bármit is revideálnia kell azt te vagy öreg, aki úgy jön ide észt osztani, hogy még azzal sincs tisztában, hogy az államnak nincs pénze, csak amit az adófizetők adók és járulékok formájában befizetnek! Csak, hogy jobban értsd, csuti strómanja az adófizetők pénzén épít túlárazott stadionokat, mihez a követ a csuti apjának bányájából szállítják méregdrágán. Aztán gázszerelő a közpénzből finanszírozott beruházásért kapott pénzből kibérli a csuti apjának tulajdonában lévő majorságot havi több millió forintért, ahol valójában csak és kizárólag az orbán család lakik... így veszti el a közpénz, közpénz jellegét és gyarapítja a csuti családjának vagyonát.
surdilloFUJT
@Eriksson: Naaa majomképü most jól vagy?Az uthenger nyomja ki a vacsorád fidesscsicska!!!
Eriksson
@nemfideszes: Tudod kedves? Az adók befizetésének az volna a célja, hogy az össznépesség igényeit kiszolgálják. Ez nevezik az össznépi felelősségvállalásnak. A többi meg kifejezetten üzleti, amely egyes érdekcsoportok érdekeit képviseli. A világ mára ilyen lett,
Eriksson
@surdilloFUJT: Örülök, hogy találkoztunk.
nemfideszes
@Eriksson: "Az adók befizetésének az volna a célja, hogy az össznépesség igényeit kiszolgálják."... na mesélj még! Mondjuk, hogy az üresen álló stadionok, a csuti kisvasútja, vagy a várba költözése, heverjainak és családtagjainak közpénzen való gazdagodása, mennyiben is szolgálják az "össznépesség igényeit" ?! Bírom amikor kitérve a tények elől, ahelyett, hogy elismernéd, hogy milyen szemétségek is történnek az országba, próbálsz általánosítani, bagatellizálni... " a világ már csak ilyen", vagy "a politika már csak ilyen"... nem nem ilyen! Ez csak szánalmas kibúvó a felelősség, és a magunkkal való szembenézés alól! Arról nem is beszélve, hogy fordított esetben, ha ellenzéki politikusról volna szó, akkor valahogy nem azok lennének az érveid, hogy a "világ mára ilyen lett". Na jó éjszakát!
cikicakk55
kellenek a zsebnapóleonnak a friss erős katonák,mert ugye felajánlotta az Olaszoknak,hogy majd Magyarország megvédi az Olasz határokat is a migránsok ellen.csak szólni kell az Olaszoknak és már mennek is a deli Magyar katonák. Ez az ürge tényleg komolyan megzakkant Még is milyen katonákat akar küldeni az Olaszoknak? Azokat a zsoldosokat,akiknek nincs is rendes kiképzésük,mert nem futja rá? Nincs elég lőszer a gyakorlásra.Nincs elég fegyver,ami van az is ősöreg. A harci repülőkről nem is beszélve.Az Olasz légierő hetente többet repül és gyakorol,mint a Magyarok egész évben. Nem akarom én szerencsétlen magyar katonákat bántani,de hogy a francba tudnának azok bár milyen határt is megvédeni.Itt Magyarországon is a határvédők fele rendőr. Nem lennének rendőrök a határon,akkor bajban lennének,mert a kerítést már rég elbontották volna a Magyar bennszülött migránsok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.