Hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténhet.

Nem járult hozzá a szomszéd az akadálymentesítéshez, bukta a lakást a nagybeteg fiát egyedül nevelő édesanya

Az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy nagy bajba került egy debreceni nő, aki nagybeteg fiát kénytelen egyedül nevelni 45 ezer forintos lakbér és rengeteg költséges gyógyszer mellett.

Hajdu Ferencné bár többször kérte,

nem kapott szociális bérlakást, így a lakbér és a gyógyszerek kifizetése után alig marad valamijük a megélhetésre.

A debreceni önkormányzat közleményében azt írja, a hölgyet 2017 óta minden lehetséges módon támogatja a debreceni önkormányzat. Lakásfenntartási támogatást kap, gyermeke gyógyszertámogatás vesz igénybe, valamint rendszeresen részesül ételadományban is. 

Hajdu Ferencné jelenleg azért nem szociális bérlakásban él, mert nem ilyenre pályázott. 2017 augusztusában piaci alapú bérlakásra nyújtott be pályázatot és a maximális, 56.160 forintos bérleti díjat vállalta egy Arany János utcai ingatlanban – idézi a közleményt a Debreceni Nap, amely egy egészen elképesztő részletre is rámutat:

Később kiderült, hogy ott a szükséges akadálymentesítéshez az egyik szomszéd nem járul hozzá, ezért méltányosságból és egyedi kérelemre egy újabb, a riportban megismert bérlakást bocsátották rendelkezésére, amelynek alapterülete ugyanakkora, albérleti díja azonban 10 ezer forinttal olcsóbb.

Az önkormányzat azt ígéri, minden segítséget megadnak a bajba jutott családnak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Az ilyen szomszéd miatt szégyellem, hogy magyar vagyok, sőt azt is, hogy ember. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Pegero: Az ilyen fideSS gecik mint te, pedig a társadalom szégyene.
dr. prédikátor
@Pegero: geci faszszopó rühes patkány! Te meg h+úzzál el a retkes románcigány kurva anyádba !!! te hazátlan román bozgor!!!Bűzlesz mint egy rakás szar!!!
balos
@dr. prédikátor: Ez a különbség a szar és a peggero között!A szar csak büdös,de használható a fideSSes csicskák jóltartására!A peggero,meg tud beszélni a fideSS nyelvén!
vacsi
Egy lakás szükséges akadálymentesítéséhez miért kell a szomszéd engedélye?! Ez a mocsok egyszerűen nem akart egy beteg ember mellett élni!
advocat
A történet nem erről szól. Vagy nem értem mi ez a mocskolódás.
Yoda69
@Pegero: Jó, de akkor te se bofogj ide szamarsagokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.