334 forint közelébe került az euró árfolyama.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mindenképpen egy dübörgő, sikerkormányzásról árulkodó jelenség.
Aki Én
Mindenképpen egy dübörgő, sikerkormányzásról árulkodó jelenség.
advocat
Szóljon valaki Varga Misinek, hogy ettől bizony az import árak is emelkedni fognak. Fognak? Már emelkednek. Lassan a színes tv-k ára is felmegy! Ez a veszély, nem az, hogy itthon is lehet nyaralni. De mennyiért? Mert az import árak miatt, meg a minimálbér emelésért az sem lesz olcsóbb. Ilyen hülye nem lehet. Aljas! Mert megfizetik.
Nessy
@advocat: Az üzemanyag ár emelkedése, meg mindenben megjelenik.Termékben, szolgáltatásban egyaránt! Persze, 2,7% az infláció, és minden ok. Igaz, ennyivel több forintot jelent az uniós euró támogatás, többet lehet "lenyelni"! Matolcsi vesz még pár műkincset, meg ingatlant!
simmering73
Áldom az eszemet,mikor annak idején az elkurcsy alja kamat idején kemény valutába fektettem a bizalmamat. Mit mondjak: értékálló lett a megtakarításom.
tudode
A fortntnak sincs inyére, hogy egy őrült stiglic kanveréb beton szarkofágokba pocsékolja el!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.