Több oka lehet annak, ha valaki 30 éves kora fölött visszaköltözik a szüleihez. Gyakran így gazdaságosabb, kényelmesebb, mert albérletfizetés helyett lehet lakásra spórolni, sőt mindennap meleg étellel várnak haza. Az egyedül maradt szülők is örülnek, többségük ebben a korban már segítségre szorul. Ezek a fiatalok nem büszkék rá, hogy a szüleikkel élnek, sokuk mégis jól elvan.

Forrás: 444.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
10 év orbanizmus, itt a "kánaán"... bérlakások kellenének és normális fizetés. A statisztikák szerint a gyerekek harminc százaléka él szegénységben Magyarországon. A statisztikák valószínűleg még szépítenek is. Hogy lehet szépíteni azon, ha egy gyerek hétezer forintért nemhogy gyógyszert, de ételt sem kaphat? Persze, tudom, gyűjtenek a karitatív szervezetek, szerencsés esetben ez el is jut a rászorulókhoz, csakhogy ez nem oldja meg a gondot, miszerint az Eltartónak nincs miből rendesen eltartani a kiskorú Emberi Erőforrást. Akkor sem, ha dolgozik. Akkor sem, ha sokat dolgozik. Talán akkor sem, ha nem egyedüli Eltartó, hanem van mellette egy másik Eltartó is, és ketten együtt épp csak eltartogatják valahogy a családot.Hétpontos terv. Családi autó, hogy elférjen a négy gyerek. Adómentesség nagycsaládos nőknek. Kedvező hitelek gyermekvállaláshoz kötve. Nem, ezzel nincs semmi baj. A baj azzal van, amit nem ver nagydobra a kormány: a létminimummal, a kilakoltatásokkal és az anyagi kilátástalanság miatt szétszakított családokkal, az emelkedő árakkal – stagnáló bérekkel, és a mentalitással, hogy csak annak áll rendelkezésre a támogatás, aki nem szorul rá.
Antibiotikum, orrcsepp, köptető, probiotikum… Étel, ruha, oktatás, lakhatás… Hány gyereknek luxus ez ma Propagandisztánban?!
azösszeskibanévfoglalt
@Eladott Ország: amúgy nem csak nálunk probléma
nyugati és amerikai sajtóban is rendszeresen olvasom, h a fiatal gen y és a gen z teljesen esélytelen saját lakásra
Eladott Ország
@azösszeskibanévfoglalt: Jó reggelt kívánok mindenkinek az állami ingyentízmilliók ígéretével zsibbasztott, demográfiai fordulatra készülő keresztény szaporodás országában, ahol azért nem indítanak bérlakásprogramot, mert nem találják a szegényeket, ahol stadionokat nyitnak halomra, miközben gyermekotthonokat zárnak be, ahol a korrupciót a cinizmus és a hazudozás emeli köbre és ahol a rezzenéstelen pofával hazudozást, az aljasságot és az erkölcsi nemzethalált a kormányzó hatalom valamint a sakálmédiája frigye emelte követendő példává. Azért nem indítunk bérlakásprogramot, mert kurvára nem találjuk a szegényeket debreceni projekt sikerének szálát fejlesztette tovább Balmazújváros fideszes parlamenti képviselője, aki megmagyarázta, miért fasza, hogy az önkormányzati bérlakásokat nem rászorultsági alapon osztogatják, hanem inkább futballistákat költöztetnek ezekbe. Ja, és hogy Magyarország nem mindenkié, hanem csak a magyaroké, azaz csak a fideszeseké, az egészen bravúros csúcsa a mocsoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.