Állítólag második világháborús bombákat találtak a fertőrákosi öbölben, legalábbis erre hivatkozott hétfő délután a terület fejlesztéséért felelős állami Sopron–Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. (SFTF Zrt.), amikor arra kérte az öbölben lévő cölöpházak bérlőit, illetve lakóit, hogy hagyják el az ingatlanokat. Az ott élők viszont azt tapasztalták, hogy a hatóságok helyett az Magyar Turisztikai Ügynökséghez (MTÜ) tartozó cég biztonsági emberei zárták le a mólókat.

Forrás: 168ora.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@azösszeskibanévfoglalt: Azért az is szörnyü, hogy van valahol egy házam -- legalábbis a cikkből ugy veszem ki, hogy vannak "bérlők" és "lakók" -- majd egy "bombariadó" után kegyesen megengedik, hogy kisérettel összeszedjem a személyes holmimat?! Aztán mehetek égnek-szélnek?! Innentől meg semmim sincs?! Ha ténylegesen lenne bomba, akkor 100 %, hogy senkinek sem engedik meg az összepakolást! Tehát megint odajutottam, hogy kamu...
azösszeskibanévfoglalt
@szegfue: @szegfue: olyan szép cölöházad van! igazán kár lenne, ha történned veled valami...
whitout
Röviden: A hamis bombariadó az bűncselekmény.
Hosszan: A hamis bombariadó az kurvára bűncselekmény.
szegfue
@azösszeskibanévfoglalt: Kösz. az aggódásodat!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.