A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei egy nap alatt öt kábítószer-kereskedőt fogtak el a fővárosban.

Budapest: nem dílernek való vidék

Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 29 éves B. Zsolt, a 24 éves L. Konrád, a 26 éves Sz. Norbert, a 36 éves Sz. Szabolcs és a 45 éves L. Enikő 2019. júniusától kábítószerrel kereskednek Budapest VII., IX., XIV. és XX. kerületében.

A gyanú szerint a bűnszövetség úgy épült fel, hogy B. Zsolt szerezte be a kábítószert, amit négy társának közreműködésével lakásaikban az eladáshoz előkészítettek, porciózták. A drogokat saját lakásukban árulták Erzsébetvárosban, Ferencvárosban, Zuglóban és Pesterzsébeten.

A ferencvárosi rendőrök a BRFK Felderítő Főosztály és a Bűnügyi Főosztály munkatársaival a nőt és a négy férfit összehangolt akcióban 2019. szeptember 14-én délután elfogták, és a hozzájuk köthető ingatlanokban kutatást tartottak. Az öt helyszínen megtartott kutatás során összesen több mint fél kiló kokaint és amfetamint, mobiltelefonokat, 7 kiló aranyat, a kábítószer adagolásához használt eszközöket, több mint 7 millió forintot és 640 eurót találtak, majd foglaltak le.

A ferencvárosi nyomozók a bűnszövetség tagjait kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.