A DK szerette volna megtudni, hogy a kormányfő valóban a horvát magánszigeten nyaralt-e, de nem kaptak választ.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
lassan már semmiről sem lehet kérdezni ket
RonaGyuri
Ez a Zsolt tényleg ilyen értetlen?

Már az is elgondolkodtató, hogy ha azt hiszi, hogy ebben az országban kérdezni lehet Őfeneségét

Kapott rendesen a pofájára a DK szóvivője. Ez az egyébként is „a bukott ME samesza” odáig szemtelenedett, hogy – mint azt „ Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárának kérésére Kövér László ” Hátelnök megállapította, ez a mocsok visszaélve a képviselői jogával Őfenesége magánéletében akart vájkálni. Odáig pofátlanodott – s örüljön, hogy vasra-veretés helyett udvarias választ kapott: „a kérdéseil a miniszterelnök magánéletére vonatkoztak, kormányzati feladat- és hatáskört pedig nem érintettek” – hogy arra volt kíváncsi, hogy
„járt-e idén augusztusban Smokvica Vela-n , ,amennyiben igen, helikopterrel érkezett-e, ,,az utazás és a nyaralás költségét miniszterelnök úr fizette, vagy Csányi Sándor vendégeként élvezte azt … ,,amennyiben miniszterelnök úr fizette, hajlandó-e az erről szóló számlát a nyilvánosság számára bemutatni”!
Még jó, hogy nem azt akarta megkérdezni, hogy ez a retardált dagadt törpe egy korrupt disznó-e? Mert az! De ez nem csak a magánügye, de államtitok is! Legalább is a Polt ls bandája ezen van, hogy az legyen=))
Klubtag
A világ boldogabbik felén számít, hogy egy ME mit fogad el a gazdasági élet egy szereplőjétől. Nálunk azonban a foci-barátság, a szotyi-haverság, a pénzutaztatási-társszívesség, a pályázatnyerési-bűnszövetség, stb. dívik...és ennek bősz védelmezője a parlamenti többség és annak mentora az egyik legközönségesebb közjogi méltóság.
RonaGyuri
nem tartozik szorosan ide, de erről a két ócska trógerről szól:
Egy igencsak frappáns, sőt találó megfogalmazás

Az index.hu Bödöcs új könyvéből idézett

Ezúttal egy regényt írt Bödőcs, a Meg se kínáltak című kötete október elején fog megjelenni. A portál ebből idézet egy részt, én abból ragadtam ki ezt a gondolat-foszlányt:
„nyolcvankilenckilencvenben megugrott a szenteltvíz-fogyasztás, locsolták buzgón a téeszelnök- meg párttitkár-gyerekekre, -unokákra, ”! =))
Ludmilla
@RonaGyuri: hogy ez mennyire igaz.. bérelt helyük van a templomban az első padban
RonaGyuri
@Ludmilla: s úgy vannak vele, hogy - lévén nem így szocializálódtak - református létükre a katolikus templomban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.