Azt nem lehet állítani, hogy nem kitartóan érdeklődik a jobbikos Jakab Péter a kormánynál arról, hogy „Hány vendégmunkás dolgozik ma Magyarországon?”. De a kormányban emberére akadt. Jakab országgyűlési képviselőként először július 22-én kérdezte Varga Mihályt. A felvezetés ez volt: „Két év alatt megnégyszereződött az EU-n kívülről érkezett, Magyarországon legálisan munkát vállaló emberek száma. Az idei keret 57 ezres, kétezerrel magasabb, mint a 2018-as adat. Ez a szám feltehetően magasabb, hiszen nincs benne a 37 hiányszakmában elhelyezkedő külföldi munkavállaló, akik külön engedély nélkül is dolgozhatnak. A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat még a tavalyi, egész évre vonatkozó elemzését sem adta ki.” A kérdések pedig ezek: Miért titkolják a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat egész évre vonatkozó elemzését? Pontosan hány vendégmunkás dolgozik Magyarországon? Mennyien érkeztek harmadik országból? Kérem a pontos számok megjelenítését az országok mellett. A...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
„Látva azt, hogy most már másfél hónapja nem sikerült tényszerűen, számokkal alátámasztott módon válaszolnia arra a kérdésre, hogy a bevándorlásellenes kormánypropaganda ellenére hány vendégmunkás dolgozik hazánkban, tisztelettel kérdezem Miniszter Urat: érti egyáltalán, hogy mit kérdeztem?”
Igen, érti, csak már megszokta, hogy a nemzethy matyart mindennemű lelkiismeretfurdalás nélkül nyugodtan lehet hülyének nézni.
Macskaszem
Nem fogja elárulni negyvenharmadszor se, mert amiből rosszul jönnének ki, arról nem hajlandók beszélni.
lusta
@Macskaszem: Amiről meg nem beszélnek, az meg egyszerűen nincs is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.