Nem véletlenül tartunk munkakörünk vagy munkahelyünk megszűnésétől, főleg, ha érettebb korban ér minket egy ilyen életesemény. Szakemberek szerint viszont, ha nagyon lassan is, de észrevehető egyfajta pozitív változás a középkorúak munkaerőpiacán, ami új reményt adhat ennek a generációnak. Sőt, azt rebesgetik, nemsokára ki lehet jelenteni, hogy a régi ötvenes munkaerők az új negyvenesek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azösszeskibanévfoglalt
elment hatástalan szart drágán eladni hideghívásokkal. hatalmas karrier. tleg.
whitout
Takaríts sokat éhbérért, miközben a munkaadód BMW-vel furikázik.
EZ egy ötvenes nő lehetősége!

(Most még hasítanak a BMW-sek, de nemsokára eljön az idő, amikor... nem fognak hasítani
Jön az isten adta slo motion, a "Bikicsunáj" kurva lassan kiénekelve.
Én kérek elnézést !!!)
emerencia
@azösszeskibanévfoglalt: Ilyenkor meg kellene szólalni a vészcsengőnek: vajon miért kapnak nehezen munkavállalót az ilyen tukmálós, telefonos munkakörökre? Sajnos az idősb korosztálynak legtöbbször azok a munkahelyek maradnak, amelyeket az ifjúság otthagy hamar vagy el sem vállal. Sokan nem szeretnek pl. fizikai munkát végezni, ez a korosztály pedig már nem bírja, ha eddig nem csinálta. A "szakemberek" jobban tennék, ha lelkesítő karrierduma helyett reálisan elmondanák nekik mire számíthatnak. Felnőtt emberek, egy korrekt tájékoztatást megérdemelnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.