A bírók testülete szerint manipulatív kérdésekkel próbálja ráerőltetni, a jelenlegi OBT ellehetetlenítését célzó javaslatait a bírói karra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Qu.E.D.

igazán farappánsan demonstrálja a főnöke bornírt hazugságát Szájerné NER-társnő

Mint ismert a napokban EU-s meghallgatásán az új (i)gazságügyér liba több egyéb gátlástalan baromság között azt találta mondani, hogy „a bírósági szervezetek konfliktusai éppen azt bizonyítják, hogy milyen jól működik a fékek és ellensúlyok rendszere, hiszen ilyen élénk szakmai viták folyhatnak Magyarországon”!
Mintegy ezt „alátámasztandó ”: Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke – a párbeszéd látszatát keltve – elektronikus kérdőívet küldött a bírósági dolgozóknak „Többet, jobbat, egymásért – modellváltás a bírósági önigazgatásban” címmel, hogy utólagosan ezzel támassza alá a korábbi törvénymódosítási javaslatait, közölte az Országos Bírói Tanács (OBT). A bírói testület szerint a kérdőívben az OBH elnöke közvetetten olyan kérdést is feltett, amely ellentétes a bírói szervezetek szabályait rendező sarkalatos törvény rendelkezésével, ugyanis az OBT választott tagjai nem visszahívhatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.