Csepelen tartott fórumot a Belügyminiszter, ahol a migránsozás mellett volt ideje beszámolni az elmúlt évek sikereiről, így a magyar gyártású tűzoltóautókról is. A fórumról hamarosan olvashatják cikkünket, addig is itt a sikerjelentés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A Vidó szerint az egyenként 132,5 millió forintért vásárolt BM Heros tűzoltóautókkal szerzett tapasztalatok változatlanok, az ilyen típusú autóval dolgozó hattagú rajok továbbra is kényelmetlen, és sokszor veszélyes körülmények közt dolgoznak. "

totalcar.hu/magazin/kozelet/2019/09/19/miert_borult_fel_a_bemutaton_a_magyar_tuzoltoauto/
nemkati
@Aki Én: A múlt heti baleset után muszáj volt gyorsan fényezniük magukat, még úgy is, hogy Pintér nem mond igazat. Végülis, nem nekünk szól ez, hanem a birkáknak, akik bevesznek bármit amit csak imádott pártjuk és kormányuk kiejt a száján.
Arról ábrándozom, hogy ha egyszer ez a gazember banda el lesz innen takarítva, és aki utána jön, ha ott bármelyik embert aki az uralkodó párthoz tartozik vagy ahhoz köthető, hazugságon, csaláson, törvénytelenségen, korrupción kapják, halmozottan nagyobb büntetést kapjon, mint ami szokásos. Mert mégegyszer ilyen szemét banda nem kerülhet hatalomra Magyarországon!

Ezt mondjuk a Fidesz is, legalábbis Pokorni is így gondolhatta 2010 előtt, csak aztán kibújt belőlük az aljas.

"a mieink előtt is világosnak kell lenni, hogy ha mi leszünk hatalomban, az nem jelentheti azt: eddig ők loptak, most meg mi fogunk lopni. Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét".
Na, ez nem ide tartozott, csak nagyon elegem van már a hazugságaikból és mindenből.
Aki Én
@nemkati: Valójában nem mondanak ma olyat, aminek ne mondták volna az ellenkezőjét. Ez igaz a tetteikre is.
papa.49
Láttuk fosőr a felborult tűzoltó autó szépen példázza az állításaidat, csak legalább rád borult volna a kocsi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.