Most derült ki, miről beszélt a házelnök augusztus végén. Például szerinte a legrosszabb kereszténydemokrata politika is jobb, mint a legjobb nem keresztény politika.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Ez a szerencsétlen fel-alá vágtázik, mint a kalandozások idején és csökött, rozsdás nyílhegyekkel lövöldöz.
A ti általatok működtetett kereszténydemokrácia nagyon messze van az igazitól, mivel annak a tudományos definíció szerint az akábbiak a jellemzői:
lexikon.katolikus.hu/K/kereszt%C3%A9nydemokr%C3%A1cia.html

Különösen kiemelendő, hogy a kereszténydemokrácia: " A ~ a pol. életben sem engedi meg az olyan eszközök használatát, melyek az egyéni lelkiismeret számára elfogadhatatlanok "
Innentől fiúk jöhet a lelkiismeret-vizsgálat. Ennek eredménye fog dönteni arról, hogy kinek mit bír el a lelkiismerete, ki is a valódi kereszténydemokrata - nem pedig a fidesz-kdnp normarendszere.
RonaGyuri
A 11. parancsolat

nem, nem őrültem meg és még csak nem is plagizálok

Mint ismert a minap Laca a T.Ház-mester utasításokat adott arra vonatkozóan, hogy az egyházi személyeknek milyen feladatai vannak a választások kapcsán, amit egy példával is illusztrált: „Úgy tapasztalta, főként katolikus papok esetében szokott előfordulni, hogy valaki azt mondja: „holnap választás van, de aki nem jófelé szavaz, az a következő héten ne jöjjön templomba, csak miután többször, jó alaposan meggyónt”. Kövér László beszámolója szerint az egyik plébános jelezte, hogy ő akkor sem fog feloldozást adni.”!
A nepszava.hu munkatársai erről kérdezték a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciája véleményét. Nos a válasz igencsak meglepő:
„Meg kell gyónni a még meg nem gyónt súlyos bűnöket, melyekre az ember gondos lelkiismeret-vizsgálat után emlékszik … A szentgyónásra való készület elsődleges útmutatója a Tízparancsolat és az ezeken álló erkölcsi tanítás.”!!! =))
Klubtag
@RonaGyuri: ...az ilyen semmi kis dühös csuhások múltját kéne megvakargatni, ezek voltak azok, akik anno beálltak III/III-nak, most így kompenzálnak. Az ügynöklista meg marad titkos a sok, mai nulla moralitású nímand védelmében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.