Az ellenzékiek szánalmak, bohócok, tanulatlanok, rohadt komcsik. A momentumosok szülei elveszthettek egy fogadást Istennel. A migránsok drogosok, erőszakolók, bűnözők, a medencébe csinálnak. Hatalmas gőzkieresztés volt a Fidesz legreménytelenebb terepén Georg Spöttlével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ezeknek ráment az agyukra a jólét, tudják vissza kell adni majd a szajrét!
nevemnick
Menjen haza Németországba vagy Romániába, ott erősködjön a migránsokkal-tenoristákkal, beszélgessen a világűrből érkezett idegenekkel, és ne itt etesse az erre fogékony ,,társaságot".
reagens
Csupa köztudott dolgot említettek meg! Mi a baj?
Aki Én
Jobb helyeken ezt tömegek tudatos megtévesztésének, félrevezetésének nevezik, meg hatalommal való visszaélésnek, ezért büntetendő cselekmény.
Ha nem lenne ennyire buta ez a társadalom, akkor ezek sem tolhatnák a képünkbe a hazugságaikat, csalásokkal nem nyerhetnének választásokat, mert a társadalom kibaszná őket egy perc alatt.
Elnézve a ,,túltanult" és túlinformált közönséget, szerintem mindegyiknek büdös a lába, és ritkán mennek ki a mosdóba a termál medencéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.