Fiatalok, képzettek, hűségük pedig megkérdőjelezhetetlen: az Orbán-kormány fiatal államtitkárai sokszor főnökeiknél is vehemensebben védik a magyar érdekeket. Pár éve ez a pozíció még szakmai hozzáértést követelt, ma sokkal inkább politikai ugródeszka a magasra törő harmincas generációnak. A havi bruttó 1 millió 300 ezres fizetésért azonban sokat kell bizonyítani a párt felé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy a mellékelt példák mutatják - s a médiában megfordulók is ezt képviselik -, de egyértelműen látszik, hogy a szakmai hozzáértés hiányát - legalább is ha lenne is nekik, azt erősen titkolják - gátlástalansággal pótolják! =))
lusta
@RonaGyuri: A szakmaiság valami kommenista ármány.
kereső
": az Orbán-kormány fiatal államtitkárai sokszor főnökeiknél is vehemensebben védik a magyar érdekeket. "-azaz orbán érdekeit, amely nem egyenlő a magyar, a magyarság, az ország érdekével/érdekeivel. Szervilis bábok orbán játszmájában. És már túl sokan vannak- mert nekik is vannak lekötelezettjeik,...ők még a piramis közepén levők- de már épül az alja is.
És minél tovább él orbán rendszere, annál szélesebb lesz a talpazat.
tudode
Előny az elvtelen nyalakodóké, számít a nyelvcsapások sebseeége versenyben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.