Komjáthi Imre MSZP-alelnök és a vasutas szakszervezetek is beszámoltak egy erről szóló, hétfői furcsa levélről. Csoportos leépítésre készülődhet a MÁV a közeljövőben egy hétfői körlevél szerint, amelyet Komjáthi Imre MSZP-alelnök mutatott be tegnapi sajtótájékoztatóján. Facebookon publikált bejegyzésében Komjáthi arról ír, hozzá is eljutott egy levél, amelyet a vasutas szakszervezeteknek írtak a hét elején arról, hogy az elbocsátandó dolgozók milyen „átképzési” lehetőségekhez férhetnek hozzá.

Forrás: merce.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A valódi dolgozókból elbocsájtanak, de növekszik a VÍZFEJ !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@papa.49: Viszont a "vízfej" szolgálati autóval közlekedik, fogalma sincs róla, mit jelent munkabába menet egy kimaradó, vagy félórát késő vonat!
Kevés munkáltató tolerálja a késéseket, azt ajánlja, induljon el korábban a dolgozó. Ha meg tudja oldani, mert pl.nem kell gyereket vinni oviba, iskolába.
Persze sem jegypénztárosnak, sem egyéb szolgálattevőnek, nem alkalmas egyik "bölcs vízfejes" sem.
reagens
@azösszeskibanévfoglalt: Hívogatja a sín a nagy harcost.
csak úgy....
@reagens: tibi,tibi...,hogy a betyársereg csinyáljon a buksidba rendet...
vacsi
@Nessy: Nem csak az okoz gondot, ha munkába indulás előtt a gyereket kell ellátni, hanem az is, hogy hány vonattal előbb induljunk el?! És mikor induljon el az, aki rendszeresen az első vonattal megy, pl. 3:30-kor?! Menjen el az előző esti utolsóval?!
papa.49
@Nessy: Hát pont itt van az eb elhantolva, a ,,köpködős,, dávidka se vonattal megy a munkahelyére, akarom mondani ahonnan a suskát kapja, mert munkája AZ NINCS, meg a homolyagomolya se !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.