A Fidesz csütörtökön lakossági fórumot tartott Angyalföldön, ahova az Index is bejutott.

A Fidesz angyalföldi lakossági fórumára a kormánypárt Georg Spöttlét delegálta, aki egyébként a Fidesz szentesi jelöltje.

Angyalföldet amúgy 1994 óta az MSZP-s Tóth József irányítja, az öt évvel ezelőtti választáson pedig az összes egyéni választókerületben nyertek.

A biztonságpolitikai szakértő az Index cikke szerint egyebek közt arról is szólt a fórumon, hogy nagyjából az különbözteti meg a fideszes és az ellenzéki városvezetőket, hogy míg az előbbiek fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, addig az utóbbiak megszüntetik a munkahelyeket, és „drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak.

Az Index azt írja, hogy ezután nagyjából egy órán át a migránsokról beszélt Spöttle, aki szerint ilyenek a bevándorlók Németországban:

Szólnak hozzájuk németül, nem értik meg.

Ha azt kérik, töltsd ki a nyomtatványt, azt mondják: „de hát nem tudok írni”.

Semmilyen végzettségük nincs. Sokaknak általános iskola sem, analfabéták alapjáraton.

2750 nemi erőszakot követtek, kiskorúakat erőszakolnak meg.

86 rablógyilkosság történt, amelyet migránsok követtek el.

Megnyitottak egy német strandot a migránsoknak, akik bementek és megerőszakolták a gyerekeket, és a vízbe is "belecsinálnak".

Szükségkonténerbe teszik be őket, nyolcadmagukkal laknak, és ebből négynek büdös a lába.

A fideszes biztonságpolitikai szakértő hozzátette: a németeknél szerinte nem beszélhetne ilyen nyíltan erről, mert ott rögtön lenáciznák ezért.

A fórum vége felé a klímaváltozásról is szó esett, amit Spöttle csak klímaőrületként aposztrofált, majd elkezdte a momentumosokat támadni, kérdezvén:

a momentumosoknak nincs válla, a szüleik vajon elvesztettek egy fogadást Istennel?

Forrás: Index, HVG, 24.hu

Címlapi kép: MTI /Máthé Zoltán

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@RonaGyuri: ...az "UFO kutató",a "fake news" mestere,aki már minden volt,csak még politikus nem!
Más teret keres magának, mert már a keletnémetek is leß@rják! Pénzért elvégzi a Hofi által említett
három tevékenységet is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Georg Spöttle ugyanezt elmondhatja a magyarokra is, talán hasonló arányban előfordulhat.
kokopelli
@RonaGyuri: ...az "UFO kutató",a "fake news" mestere,aki már minden volt,csak még politikus nem!
Más teret keres magának, mert már a keletnémetek is leß@rják! Pénzért elvégzi a Hofi által említett
három tevékenységet is!
Macskaszem
Magyarországot már a migráncsok is nagy ívben elkerülik, mert nem hülyék, hogy olyan helyre menjenek, ahonnan az ottaniak is menekülnek.
jesz
@kokopelli: csak nem a "szopok-lopok-gombotvarrok"- ra utaltál? Ez a mondás kőbe van vésve.
csak úgy....
@RonaGyuri: nem szarértöt akartá mondani? :) ... "és a vízbe is belecsinálnak".
cikicakk55
Ezek már tényleg mind meghibbantak! Meddig tudnak még süllyedni a gyűlölet mocsarába? Most nem azért,de szerintem a nem migránsok közt is sok ember van,akinek büdös a lába( ráadásul nem is tehet róla),sok ember bele vizel a strand,vagy a tó,vagy a tenger vizébe.Nem kell ahhoz migránsnak lenni. Amennyiben tényleg háborús övezetből jöttek,még is hol és mikor tanultak volna meg olvasni? Én sem vagyok híve annak,hogy elárasszák az országot migránsokkal,de mi a garancia arra,hogy a kormány által eddig beengedett 250.000 Török,Ukrán, Román,Azeri munkás nem bűnöző és nem analfabéta. A lapáthoz,csákányhoz,nem kell írás és olvasás tudás.
lusta
@cikicakk55: Ha ennek a muksónak az orra alá dugnák egy arab írást és ha nem tudná elolvasni, ki lehet jelenteni, hogy analfabéta.
vacsi
Én nem szoktam szagolgatni a lábukat! De sokszor elgondolkodom a divatos csizmában nyáron, 40 fok melegben divatozó lányokon, vajon milyen büdös lehet a lábuk. Mert, hogy büdös, az tuti! Meg a műanyag sportcipőkben, zokni nélkül mászkálók lába...
nezelodo
Na akkor oda mentek el a fideszes fiúk azért a kakáért, amivel összekenték az ellenzékiek autóit. Hiába még a szarért is lehajol Orbán népe, de könnyebb begyűjtenie nekik ha együtt úszik vele.
tulipan
Szerintem rosszul tudják! Minden narancsnyiknak BÜDÖS a lába, nem is szólva a fenekéről, pláne, ha "belecsinálnak", fürdés előtt! Talán, ha valaki körbeszaglászná!
kereső
Ki ez a spöttle? Egy migráncs? Mert, hogy nem magyar az biztos.Neki is büdös a lába, és bele szokott csinálni a strand vizébe, onnan tudja ilyen jól? És ez a fideSS szakértője? Miben? Abban amit elmondott?Remélem jól megfizetik a büdös lábút.
simmering73
Barátaink egy nagyváros mellett laknak Németországban, ők még nem találkoztak migránsokkal. Ők is csak úgy hallották, hogy vannak migránsok az országban. Kollégám három nap alatt egy migránssal sem találkozott Stockholm utcáin (pedig nagyon fertőzött terület az is, rettegő Gyuribácsi szerint).
desir62
Te fidiótaa stombathelyi parkerdőbe is migráncsok hordják a szemetet. Kérdezd meg erről a Rettegi sógorodat.
Mary
Én Nèmetorszwgban élek és járok menekültekkel német tanfolyamra
Nem mind buta, sőt nekik jobban megy a nèmet nyelv mint bármelyik európainak
Alapból beszélnek angolul a legtöbben
Nagyon hülye ez a pasi aki ezt nyilatkozta
Amúgy Magyaro on nincsenek butàk és büdös lábúak?
papa.49
@kereső: Ez a német azért nyervákol itt mert otthon már nem hívják csak ,,FILKÓNAK,, itt viszont a fütyisz ,,jeles szagértője,, !!!
papa.49
@Mary: De itt van pl. ez a német pacák !!!
1magyar
Teljes mértékben hihető hiszen a vadonból, a kunyhókból menekülnek a vadak ide.
csak úgy....
@1magyar: jó neked! te mindent gondukozás nélkü megeszel...
evacica
Sok baromságot sikerült összehordani, gratulálok ezért! Minekutána nálunk a" migráncsok"a rácsos zónában vannak a határon , nem tudom,honnan veszi ez a jó ember ezt a hülyeséget!Lehet, hogy a sok pénzért beengedett letelepülési kötvényesekről beszél, amin jó páran meggazdagodtak párttársai közül! Vagy a behívott ukrán, vietnámi,, mongol, vendégmunkásokról habratyol ez a jó idegen idetelepült fideszes!
kokopelli
@evacica: A "Spiegel" nevű német lap leírja,hogy ő a legpofátlanabb "fake news" művész"! Mindíg a megeren-
delők kivánságára rakja össze a "relatív tényeit"! Az "ufók"-tól a a 80-90 éves hallgatóságnak,az összeesküvés elméletekig a megrendelő tetszése szerint! Nem találtam,hogy hogy jutott a kettős állampolgárságához! ..hacsak
nem még a DDR idejéből,ugyanis a nyugati részben már a '80-as években megszünt a kettős állampolgárság fel-
vevése!
tulipan
@1magyar: Gőzöm sincs mi a lóturót csinálhatsz, amikor éppen, véletlenül, nem ide írkálsz, de az biztos, hogy rémisztően tudatlan, egy hülye vagy!
laja70
Hol van a megigért 70 ezer migráns, amit tavaly ígért ez a bevándorló? - mert ez is csak egy migráns, fideszes hátszéllel!!! Legalább megtalálta a nyalni való segget, amiért búsásan megfizetik És még ezek pofáznak!!!
kokopelli
@tulipan: ..azért kevés a nyugdíja is,mert a "migrik" évtizedeken keresztül elvették a munkáját,az EU meg
a "zállam" pénzét!
1magyar
@tulipan: A tudatlanság és a butaság rád jellemző, mert amikor érved nincs személyeskedsz, de lepereg rólam mert azt nézem ki mondja.
laja70
@durbincs: ennek a durbincs álnevű majomnak tényleg úgy írják a szövegeit, mert minden cikk alá ugyanazt másolja be.
kokopelli
@papa.49: ...és hányan vannak még olyan u.n. németek,akik más területeken "nyeretlen ß@rok" voltak,
és "fake news" vállalkozásból keresik meg a napi betevőjüket!
@tulipan:ne ereszkedj le az egymondatos "1magyarok" szintjére! (;-))
fahrenheit451
Most az orosz és ukrán turistákról van szó?
fahrenheit451
"második hazám lett ez a tündéri kisváros" - Zuglóban úgy kampányolnak, hogy "Nekem Zugló (pénze) az első"

Splötte egy geci. De válasszák csak meg, úgy elérhető lesz. Az a sok nyilvános óra...
fahrenheit451
Spöttlét leszopták Szentesen. Ez egy olyan jól sikerül szopás volt, hogy Spöttle egyből beleszeretett... Szentesbe.
Szenteste Szentesben...
Sálálálálá
advocat
Az a baj, hogy ezt sokan el is hiszik! Nem egy agykurkász írhatna ebből akár nagydoktorit is.
kokopelli
@fahrenheit451: ...nekem halomszámra jönnek be a német TV-adók,de ezt a SSpöttlé-t nem mutatják!
A "Spott.." tk. kigúnyolást jelent,amit a Spött..le maga-magával is csinál!...de amíg lóß@r van addig verebek
is lesznek! Az a baj,hogy a fityisz-esek meg is kajálják a dumáját!..
advocat
@durbincs: Hát a maga művelcccccccccségét en lehet felülmúlni! Szerény 10 IQ-mal követni sem bírom! Tudja a nyóc osztályt is 16 év alatt végeztem el, de csak a negyedikig jutottam. C'est la vie-mondja a művelt albán!
Eladott Ország
Emlékezzünk meg Georg Spöttléről, az Orbán-kormány ezermester-szakértőjéről. A nagyszerű és szerteágazó tehetségű volt német rendőrt a kormány fogadta örökbe és szervezi a haknijait. Sajnos nem lakodalmas zenét ad elő ez az ember, hanem szakért. Mindig azt, aminek szezonális piaca van. Egy időben ufókban utazott – többször el is rabolták -, de mióta Pataky Attilával a párnája alatt alszik, azóta békén hagyják a kis földönkívüliek. Ezután a migránsokhoz kezdett nagyon érteni és a Nógrádi-Bakondi-Földi terroristamigránslátó népi zenekar tagjaként kereste a betevőt, mostanában – talán a piac túltelítettsége okán – médiaszakértő lett. Elképzelhető, hogy az ufók beültettek neki az agyába egy csipet, ami alkalmassá teszi mindenre, a tyúktenyésztéstől az agykutatásig. De mindenesetre az Orbán-kormány nagyon szereti Spöttle urat, aki úgy ragyog a többi kormányszakértő között, mint egy csiszolatlan pléhvödör. Egyetlen egy dologra alkalmas Spöttle biztonságiőr-ufológus-migránslátó-médiaszakértő, mégpedig arra, hogy bebizonyítsa: egyetlen egy épeszű ember sincs az egész kormányban, ezzel szemben súlyosan és haladéktalanul orvosi kezelés alá kell vonni őket. Bár már most is késő. Igyekszem én komolyan venni a kormányt – na jó, ez nem pont így igaz – de egyszerűen képtelenség. Úgy fest az egész társaság, mintha a lipótmezei csata helyszínén fogdosták volna össze a szakértőket (valamint a minisztereket, államtitkárokat és Orbán Viktorokat) egy ökörnyálas őszi alkonyon. Lepkehálóval.
kokopelli
@Eladott Ország: ..nekem úgy tűnik,mint a gyerekkorom "Bukfenc"-e a Cirkuszban, a "Bukfenc mindent tud!"-al!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te állandó, narancsos seggnyaló, ezért ótvaros lóganyépofájú Félfarok: Há' már megint lebuktál,leszerepeltél, nyilvánosan, nyalás közben, valaki videora vette az "aktust"? te kölniől bűzlő, rúzsos férfi ? Megint napokig bujkáltál ? azt most Abortálsz ? agy nélkül, intelektualisan kiapadva? azt a miniröfüddel meg mi van ? nálatok ott, Ploestoben, a bányák vidékén, a gyülekezet papjának?+csak a hivek zaklatása+hágása a zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése? Elvégre te már régen, a narancsos Sátánt Szolgálod ? Azt mondjad mán meg , ugyan melyik Ploestibel bányásholliwood volt az otthonod?: Anyád ott tartott fenn, helyi-bányás vizeldét, te voltál a pnzbeszedője, nőttél fel a sok hasonló szerencsétlen között?? 1000km-re innen, ezért-ronda romány ákkcentussal, pár marék banyiért ? ABBAN a narancsos Idiotikában-abnormáliában ,ahol ez a rettenet sok pokoli bün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?Azt mert te csak 1 abortált geci bányamaradvány vagy? 1 intelektuálisan tök agyatlanul kiapadt, lokális kis román hülyék egyike ? Iszod is a HUGYODAT?? te tompaagyú,t röftelen - má igaszságügyi szakértő is vagy? na persze, aktuálisan a ploesti bányába lent ? Te AGYATLAN, szerencsététlen, bolond iskolázatlan román, kripli, aki csak az ECHO Tv-t KÉPES BÁMULNI!
tulipan
Hihetetlen, mennyi mennyi gusztustalan, végletekig buta szörnyeteg is van összegyűjtve, ebben a narancsos hordában!!!
Eladott Ország
Georg Spöttlének meg a pofája büdös, mert állandóan a fidesz seggéből lóg ki.
1magyar
Valami momentumos gyerek azt mondja a médiának, hogy a magyarok fizessenek extra pénzt ha nem tartunk el migránsokat.
Honnan szalajtották ezt ide Mo-ra? Miért fizetjük az ilyen politikust magyar dolgozó emberek béréből?
Aki Én
@1magyar: Azt a butaságot honnan veszed, hogy kunyhókból jönnek a menekültek. Valóban óriási és világméretű probléma a migráció, és valójában csak az orbán féle embereknek jó, mert erre építik hazug, megtévesztő, rabló politikájukat. Nincs olyan, hogy ,,migránspárti", olyan van, aki emberibb és humánus, valódi megoldást keres a problémára.
Ezzel együtt nem kell mindent eltúlozni, hazudozni pusztán tudatlanságból.

Mutatom a kunyhókat, ahonnan például menekülnek az emberek:
sztarcafe.com/28-elotte-es-utana-kep-amely-megmutatja-hogy-mit-tett-a-haboru-sziria-legnagyobb-varosaval/
Lepényleső
Alja nép-ki a kampányokban ilyen útra lép? A kormánypárt miért érzi mégis ennek szükségét?
Félti öröknek hitt megélhetését? Látni akarják művüknek gyalázatos végét,a nép elvérzését?
tudode
Miért!
.
A szektásokk pino noirost ürítenek?
.
----Kiborult a bili, avagy mindenki közös ügyéért: A közvécékért tüntettek a fővárosban ( PS MOZI)
pestisracok.hu/kiborult-bili-avagy-mindenki-kozos-ugyeert-kozvecekert-tuntettek-fovarosban-ps-mozi/
.
----˝Senki nem akar az utcán pisilni!˝ - Műanyag bilikkel demonstráltak a fővárosban, hogy több wc legyen
.
www.kisalfold.hu/orszag-vilag/senki-nem-akar-az-utcan-pisilni-muanyag-bilikkel-demonstraltak-a-fovarosban-hogy-tobb-wc-legyen-5482573/
.
----Eredményes lett a WC-pumpás tüntetés
www.bama.hu/kozelet/eredmenyes-lett-a-wc-pumpas-tuntetes-187547/
.
Mi van dögivel: beton szarkofág!
.
Mi nincs: rötyi!
tulipan
@1magyar: További kellemes és szórakoztató rettegést kivánok Te agyatlan,remélem gyakran kiver még a víz
beetetett rettegéstől! Hogy még jobb hírrel szolgáljak, állítólag 130 már millóan feléd tartanak!!! :D
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi a hézag, te állandó, narancsos seggnyaló, ezért ótvaros lóganyépofájú, kényszervizelt Félfarok: Há' már megint lebuktál,leszerepeltél, nyilvánosan, nyalás közben, valaki videora vette az "aktust"? te kölniviztől bűzlő, rúzsos férfi ? Megint napokig bujkáltál ? azt most Abortálsz ? agy nélkül, intelektualisan kiapadva? azt a miniröfüddel meg mi van ? nálatok ott, Ploestoben, a bányák vidékén, a gyülekezet papjának?+csak a hivek zaklatása+hágása a zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése? Elvégre te már régen, a narancsos Sátánt Szolgálod ? Azt mondjad mán meg , ugyan melyik Ploestibel bányásholliwood volt az otthonod?: Anyád ott tartott fenn, helyi-bányás vizeldét, te voltál a pnzbeszedője, nőttél fel a sok hasonló szerencsétlen között?? 1000km-re innen, ezért-ronda romány ákkcentussal, pár marék banyiért ? ABBAN a narancsos Idiotikában-abnormáliában ,ahol ez a rettenet sok pokoli bün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?Azt mert te csak 1 abortált geci bányamaradvány vagy? 1 intelektuálisan tök agyatlanul kiapadt, lokális kis román hülyék egyike ? Iszod is a HUGYODAT?? te tompa, szétrepedtagyú, röftelen - má igaszságügyi szakértő is vagy? na persze, aktuálisan a ploesti le mélyebb bányába lent ? Te AGYATLAN, szerencsétlen, tök bolond, iskolázatlan román, kripli, aki csak azt a buja ECHO Tv-t vagy KÉPES BÁMULNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.