Éledezik a kampány.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Onnan is észrevenni, hogy éledezik a kampány, hogy a híradásokban hirtelen megnőtt a migráns atrocitások száma a környező országokban.
nezelodo
A Vitya Lenin fiúi még öltözhettek volna felcsutkai kisvasúti mozdonynak, (és mehettek volna Bicskéig), vagy tokaji szőlőtőkének, Mengyi Rolandnak, Simonkának, esetleg a Vejkó led lámpáinak is, de számításba vehették volna az arab professzor, és a macedón bűnöző politikus, esetleg a baltás gyilkos megjelenítését is, stb.
RonaGyuri
Ezek a fidelitasos „Fiuk” megtanultak számolni?

egy félresikerült megzavarási kísérlet margójára

A hogy arról az index.hu beszámolt: „Karácsony Gergely kampányeseményét akarták megzavarni, de a zuglói rendészet, na meg a kartonjelmezben való toporgás meghátrálásra késztette, azokat a vélhetően fidelitasos aktivistákat, akik parkolójegy-automatának öltözve várták az ellenzéki főpolgármester-jelöltet.”.
Íme a kép:


(kep.index.hu/1/0/2959/29591/295913/29591393_463876ea3c7b06cc0d12ac48e9641731_wm.jpg)

Igen jól látod Wazze a felirat szerint kiszámoltatott, hogy napi 1 millába fáj Karácsony alkalmatlansága. Anélkül. hogy belemennék a dologban meg kell kérdezzem, hogy ha már lendületben vannak – nem, nem kell kiszámolni – adjanak egy becslést arra, hogy mennyibe fáj nekünk adófizetőknek a vezetők alkalmatlansága! =))
reagens
Az ilyen kis performanszok tovább erodálják a roncsellenzék amúgy is siralmas támogatottságát. Karigeri! Ez a végjáték! :-))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.