Véletlen lenne? Vagy trollkodott a fideszes polgármesterjelölt?

Szamárfület mutattak Kósa Lajosnak egy kampányfotón
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Országjáró kampánykörútján fotózkodott a Bács-Kiskun megyei polgármesterjelöltekkel Kósa Lajos. Gyanútlanul meg is osztott egy közös fotót, amelyhez büszkén írta, hogy a Fidesz 119 településből 57-ben indít saját jelöltet.

A 444.hu szúrta ki, hogy a Kósa mögött álló párttárs vicces kedvében lehetett, mert v-betűt formáló ujjait épp Kósa Lajos feje fölé tartotta:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez nem a véletlen műve volt )))))))))))))))))
papa.49
@fideszes gyökér: Attól még utálhatja a kupaklaját ...
Borsodi
Ez nem méltó hozzá,szégyellje magát aki egy ekkora baromnak szamárfület mutat.
www.youtube.com/watch?v=uPwAwYx763k
human
Nyilván nem direkt volt, de aki tud a sorok közt olvasni az tudja, hogy a 444 sem gondolta komolyan. Ettől függetlenül lehet, hogy szegény teleizzadja holnapig a párnáját, hogy vajon a Lajos mit gondol majd :)
reagens
Ez a cikk már tényleg a tehetetlen vergődés legalja. Meg is érdemlitek , hogy a Fidesz mocskosul elverjen benneteket. Nyomi banda. Ha nincs hír csinál, hörög, erőlködik.
Ludmilla
@reagens: huszutuszuról mindannyian tudjuk,hogy nagy szamár
reagens
@Ludmilla: Te azt gondolsz amit akarsz. A Fidesznek megfelel az elsöprő győzelem és ők Kósát értékelik. Te hol voltál polgármester, hogy ilyen jó rálátásod van? Biztos végeztél olyan munkát mint ő. :-))))))))))
Ludmilla
@reagens: nem voltam polgármester,de olvasok,és van egy kevés rálátásom a mindennapokra..Tudod,egy debreceni gimnáziumi tanárnő mesélte,hogy polgármestersége idején a közalkalmazottak,köztisztviselők rettegtek ettől a félnótástól.. Azt,hogy mit tett a városért,nehéz megítélni, mert dőlt a közpénz,jutott belőle a Kósa családnak is elegendő..
simmering73
Kósára nézve hízelgő, hogy csak egy csacsifület kapott.
tudode
Hogy EZEK 30 éve mit baromkodnak,káposztalével a kupájukban, de megérdemli az ország , ha beérik ezekkel az öregedő nyikhajokkal, és a cinkosaikkal, mert egyre pofátlanabbúl zsibiznek!!!
.
Szégyentelen pofa virtuóz, enyves tapogatójuak!!!
.
Uncsi szekta!
papa.49
A kupaklajának egészen mást kell mutatni a nemzetközi jelzést )))))))))
maci0427
Ez a Kósa Lajos egy kakukktojás a fideszben , még szencséje a pártnak, hogy Orbán vigyázz rá és felügyeli mert különben annyi lenne nekik , kb. olyan mint Mikola istván volt, neki 2006. -ban voltak olyan beszédei, hogy komolyan röhögtünk és csodálkoztunk, hogy miket zagyvál össze itt a válsztások előtt, így nem fog a fidesz nyerni ! -- NA szóval ! -- Nem is nyert pedig egy hajszál válsztotta el ettől, de Mikola elkúrta, 2010.-ben már nem volt ott és nyert is a fifesz ! Kósa "csak" az eurónak tett be,a sok közül így a forint azóta xar.
maci0427
@papa.49: Sok Kósa Lajos kellene és akkor nem a fidesz nyerne 2010. -óta !
balos
@maci0427: Sajnos nem a kosa félék miatt nyernek,hanem a 2millió polgári kör-barom miatt!
reagens
@Ludmilla: Azt, hogy ki mennyire retteg, erre hivatott szakembereinket kérd fel véleményezni! Majd a hivatásos rettegők mesélnek! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.