Véletlen lenne? Vagy trollkodott a fideszes polgármesterjelölt?

Szamárfület mutattak Kósa Lajosnak egy kampányfotón
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Országjáró kampánykörútján fotózkodott a Bács-Kiskun megyei polgármesterjelöltekkel Kósa Lajos. Gyanútlanul meg is osztott egy közös fotót, amelyhez büszkén írta, hogy a Fidesz 119 településből 57-ben indít saját jelöltet.

A 444.hu szúrta ki, hogy a Kósa mögött álló párttárs vicces kedvében lehetett, mert v-betűt formáló ujjait épp Kósa Lajos feje fölé tartotta:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Ez a Kósa Lajos egy kakukktojás a fideszben , még szencséje a pártnak, hogy Orbán vigyázz rá és felügyeli mert különben annyi lenne nekik , kb. olyan mint Mikola istván volt, neki 2006. -ban voltak olyan beszédei, hogy komolyan röhögtünk és csodálkoztunk, hogy miket zagyvál össze itt a válsztások előtt, így nem fog a fidesz nyerni ! -- NA szóval ! -- Nem is nyert pedig egy hajszál válsztotta el ettől, de Mikola elkúrta, 2010.-ben már nem volt ott és nyert is a fifesz ! Kósa "csak" az eurónak tett be,a sok közül így a forint azóta xar.
maci0427
@papa.49: Sok Kósa Lajos kellene és akkor nem a fidesz nyerne 2010. -óta !
balos
@maci0427: Sajnos nem a kosa félék miatt nyernek,hanem a 2millió polgári kör-barom miatt!
reagens
@Ludmilla: Azt, hogy ki mennyire retteg, erre hivatott szakembereinket kérd fel véleményezni! Majd a hivatásos rettegők mesélnek! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.