Azt gyanítják, az ebédre kapott halrudacska és kukoricasaláta okozhatta a bajt.

Több mint 300 gyerek lett rosszul egy hajdúsámsoni iskolában

Több mint 330 diák hiányzik betegség miatt a hajdúsámsoni iskolából. A gyerekek egytől egyik rosszullétre, hányásra, hasmenésre panaszkodnak – számolt be az RTL Híradó.

A szülők szerint a tünetek a szerdai ebéd után jelentkeztek, amikor halrudacskát és kukoricasalátát szolgáltak fel, ezért ételmérgezésre gyanakodnak. 28 gyerek annyira legyengült, hogy kórházi ápolásra szorul, őket néhány nap múlva engedhetik haza.

A Hit Gyülekezete által fenntartott iskolában népegészségügyi és élelmiszerbiztonsági vizsgálat is indult, de a konyhát nem zárták be és rendkívüli tanítási szünetet sem rendeltek el, ami sok szülőt felháborított.

Az igazgató viszont azt nyilatkozta, hogy a hatóság minden kérésének eleget tettek, folyamatos az épület fertőtlenítése és a gyerekeknek a kézfertőtlenítés lehetőségét is biztosítják.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megbetegítette a srácokat a felszolgált hitgyüliscsutijó ))))))))))))))))))
human
"Egészségedre!" ??? Ezt akkor mondjuk mikor koccintunk vagy valaki tüsszent. Ebédlőben, evőeszközök piktogramjával felfestve talán inkább "Jó étvágyat!"
balos
@human: Ez volt kéznél!Különben is a jövendő italosokk jó,ha megtanulják!A hűlyitést nem lehet elég korán(nem az a korán) elkezdeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.