A zuglói önkormányzat ledolgozta az adósságát 2014 óta, és több fejlesztést is elindított – közölte a XIV. kerületi önkormányzat szombaton az MTI-vel, a Fidesz budapesti szóvivőjének kijelentésére reagálva.

A zuglói önkormányzat reagált a Fidesz vádjaira
Fotó: MTI/Mónus Márton

Zsigmond Barna Pál szerint Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte a városrészt, Zugló vagyona így már a bérekre sem elég, a polgármester semmilyen érdemi eredményről nem tud beszámolni.

Az önkormányzat a közleményében azt írta: Zsigmond Barna Pálnak több párttársával is egyeztetnie kellett volna. Az egyik Papcsák Ferenc, akinek zuglói polgármestersége végén a kerület több száz milliós hitelkeretből élt. 2014. október 9-én az önkormányzat főszámlájának záró egyenlege mínusz 633 352 847 forint volt. Ezzel szemben Zugló bankszámláján jelenleg csaknem plusz 2 milliárd forintos összeg szerepel nulla forint hitel mellett.

Az adóbevételek beérkezése mellett a napi egymillió forintos parkolási nyereség is jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a zuglói önkormányzat folyószámla-egyenlege szeptember közepén pozitív értéket mutat – közölte az önkormányzat.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hoppá. A fideSSes zsiga csocsre futott.
dr. prédikátor
@Yoda69: Csöcsre??? Egy nagy faszra, szophatnak a patkányok!!!
Jozefina
Csak azt nem értem ilyen hazugságokért miért nem jelentik fel???
Nessy
Azért legalább a fideszes képviselőket megkérdezhették volna!
Ennyire nem tudja egyik bal kéz, mit csinál a másik bal f.sz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.