Családi pikniket tartottak az V. kerületben, melyen a KDNP-s Jeneiné Rubovszky Csilla is megjelent, és fánkosztásba kezdett – írja a Mérce.Fánkot osztogattott gyerekeknek a belvárosi alpolgármester

Fotó: Keszler Viki / Facebook

A portál információi szerint az önkormányzat által a Károlyi-kertbe szervezett eseményen, Tutu bohóc műsora közben bejelentették: meglepetés érkezik.

A cikk az eset kapcsán idézi a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány nemrégiben megjelent kisokosát, amely pontokba szedve foglalta össze a kampányidőszakban alkalmazandó gyerekjogi alapelveket.

Ezek az alábbiak:

A gyerekeket védeni kell a manipulációtól. A választási kampányoknak ők nem célcsoportjai.

A gyereknek joguk van a megfelelő tájékoztatásra a politikáról. Segíteni kell őket, hogy megértsék a politika és pártpolitika szerepét a közélet alakításában.

A gyerekek nem használhatók politikai célokra.

A gyerekek nem közszereplők: személyes adataik, képmásuk felhasználása sértheti jogaikat és érdeküket.

A gyerekeknek vannak polgári jogaik, és részt vehetnek az őket érintő közéleti kérdésekben.

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala is kiadott egy közleményt korábban, melyben az akkori, európai parlamenti választások miatt hívták fel a figyelmet arra, hogy “egyetlen gyermek sem lehet pártpolitikai tevékenységnek háttere, díszlete, népszerűségnövelő tényezője”, továbbá “a gyermekek pártpolitikai célú szerepeltetését, illetve felhasználását nem igazolja és nem is igazolhatja az önkéntesség, a beleegyezés”.

Szeretlek Magyarország

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Fulladjanak meg a fánkjaiktól az osztogatóik, kiagyalóik ! -azért érdekelne,hány ezer ft.-ba került a cifrafánkok darabja a lakosságnak. "Magyarországon 2008-ban emelték utoljára a családi pótlék összegét, a fidesz lassan tíz éves kormányzása alatt egyetlen fillérrel sem. Azóta a támogatás több mint húsz százalékkal ér kevesebbet az infláció miatt. Ennyit a családbarát narancsuralomról." Rubovszky Csilla ugyanolyan jellemtelen, mint az apja. Elsőre ez a nő engem egy öregedő sarki lotyóra emlékeztet, aki másodállásban egy céllövöldés mutatványosnál dolgozik, illetve mellékállású sarki lotyó, mert abból már nem tudna megélni!
Macskaszem
Vigyázat, most rajtolnak a cukrosnénik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.