Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter tökéletes életet élnek együtt. Kapcsolatuk harmonikus, együtt élnek, együtt dolgoznak, kiegészítik egymást, és minden hibátlanul működik közöttük. A siket fotómodell szerdán töltötte be a 27-et, férje pedig nagy meglepetéssel készült a jeles alkalomra.

Kitalálja, mi lesz Weisz Fanni születésnapi ajándéka?

Fotó: Weisz Fanni / Facebook

Fanni édesanyja korábban bírálta házasságukat, de mára már csitultak a kedélyek, és minden rendeződni látszik. A boldog házasság már több mint két éve tart, a szerelem még mindig dúl Fanni és Péter között.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A férj szerint a gondtalan házasságuk titka az, hogy mindig törődnek egymással. Mindennap fejlesztik kapcsolatukat, a házasságot is munkaként kezelik. Szeptember 18-án viszont inkább Péter „dolgozott” jobban, hiszen Fanni 27 éves lett.

Általában nem kell ahhoz születésnap, hogy megajándékozzuk egymást, de most konkrét alkalom volt rá. Igyekeztem nagyon boldoggá tenni Fannit. Már ébredés után kapott egy kis apróságot tőlem. (...) Egész nap megállás nélkül pittyegett Fanni telefonja. Anyukája is felköszöntötte... Úgy láttam, leginkább az tette boldoggá, hogy ilyen sok barátja gondolt rá ezen a napom

- mesélte el a részleteket a Ripostnak Péter.

Este elvittem Fannit egy szép helyre vacsorázni. Ott tudta meg, hogy elutazunk Balira. Ez volt az én ajándékom neki

- árulta el a születésnapi titkot a nagyszerű férj.

Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.