Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása után óriási meglepetéssel tért vissza Magyarországra: akkor jelentette be, hogy Indiában megtalálta az igaz szerelmet.

Demcsák Zsuzsa így jött össze új, indiai férjével

Fotó: Demcsák Zsuzsa / Facebook

Sőt, a helyi szokások szerint feleségül ment az ott megismert Krishanhoz, s frigyüket Magyarországon is szentesíteni kívánják majd. Azt azonban, hogy miként talált egymásra a szerelmespár, eddig homály fedte. Demcsák Zsuzsa azonban most közösségi oldalán osztotta meg mindenkivel, hogy történt a dolog:

"Sok találgatás jelent meg a házasságommal kapcsolatban. Ezeken a legtöbbször jót nevetünk. Ez egy dolog, viszont ennél is többen kértétek, hogy írjam le a valódi történetet. Ezt most megteszem. Amit láttok az az első közös fényképem Krishannal, akiről akkor még nem sejtettem, hogy nem sokkal később a férjem lesz... Történt ugyanis, hogy az Ázsia Expressz forgatása egy hét után, két hét pihenőre kényszerült. Nyilván tudjátok ennek a sajnálatos okait. A lényeg, hogy ebben a kényszerpihenőben ismerkedtünk mi össze hosszan tartó beszélgetések során, aminek nem akartunk véget vetni.

Nyilvánvaló volt már ekkor mind a kettőnk számára, hogy mi összetartozunk, örökké. Április 24-én össze is házasodtunk. Ez Isten színe előtt történt. Nem, nincs még papírunk róla, de azzal mindenki tisztában van, aki élt már házasságban, hogy nem is ez számít. Most már együtt élünk itthon, ami neki is az otthona lett. Feladott, hátrahagyott mindent és velünk kezdett új életet. És tudjátok mit érzek? Hálás vagyok, hogy ebben a szerencsében részesített a sors, hogy megtaláltuk egymást és a világ legjobb embere, férje szeret engem, én pedig őt! Csók mindenkinek!"

Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
@papa.49: Pontosan így van ! Ki a lószart érdekel , egészségére !
Málna
@papa.49: Semennyire. Azoknak írta, akiket érdekel. Eltévedtél?.-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.