Korábbi sérelmét akarta a nő megtorolni úgy, hogy dulakodás közben benzinnel locsolt le több embert. Meggyújtani azonban már nem tudta.

Elkapták a nőt, aki Székesfehérváron embereket akart felgyújtani

2019. szeptember 22-én garázdaság történt Székesfehérváron egy áruház mellett. A garázdaság vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben állapították meg, hogy a dulakodó felek közül egy nő benzinnel locsolt le több személyt, miközben azt kiabálta, hogy „felgyújtalak, meghalsz”. A verekedés során azonban az egyik sértett a nő kezéből az öngyújtót kirúgta, ezért nem volt lehetősége a kiöntött folyadékot begyújtani.

A bevezetett nyomozati cselekmények és a széleskörű adatgyűjtéseknek köszönhetően a nyomozóknak sikerült azonosítani a felvételen látható nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt. A gyanúsított elmondta, hogy korábbi nézeteltérését, sérelmét akarta megtorolni a verekedés során.

Az 59 éves székesfehérvári S. Józsefnét a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kép és szöveg: police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Biztos migráncs volt. Igaz nemzethy matyar ilyesmit nem csinál.
csak úgy....
@reagens: tibim, öreganyád is migráncs vót,még látszik a fistös kípeden...
papa.49
Gangesz parti bevándorlók ...
Vajon a faszi már ,,madamnak,, se akarta alkalmazni ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.