"A több tízezer példányban a postaládákba került Bácskai Napló aljasul groteszkké torzította az arcunkat! " - írta a példátlan manipuláció egyik áldozata. A jelek szerint túlképzett óvodások kezébe adta bajai kampányát a Fidesz és Fercsák Róbert polgármester. Az egyesült helyi ellenzék egyik képviselőjelöltje, Dani Gitta ugyanis egy, a manipulációt lelelező videót tett közzé arról, hogy a város önkormányzatának lapja, a Bácskai Napló úgy hozta le a Baján az önkormányzati választáson elinduló ellenzéki jelöltek hivatalos kampányportréit, hogy mindegyikbe belepiszkáltak. Volt olyan női jelölt, akinek az orrát változtatták meg, a teljesen átlagos orr helyére egy olyat illesztve, ami leginkább a vicces állatfotók sztárához, a borneói nagyorrú majomhoz illene. Egyik kolléganője szintén ingyenes digitális orrműtétet kapott a Fidesztől.

Forrás: 444.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Ne aggódjanak az ellenzéki jelöltek, hiszen az "elcsúfitott" fotókkal is különbek, mint néhány fideszes jelölt!:) Pl. Pintér, Tállai, Kövér, Rezsi Szilárd, Kásler. Meg hát könnyü "szépnek" lenni O.V-nak, ha még most is a rezsiutalványok mellé csatolt levélen legalább 10 éves fotója van... vajon miért nem friss képet tesznek erre a szórólapra?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.