Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben kedd este a reggeli szintekhez képest. Az euróval szemben újabb történelmi mélypontra gyengült a forint kedden, egy euró 336,11 forint is volt napközben.

Mindig van lejebb – gondolta a forint és tovább gyengült

A reggeli szinthez képest estére erősödött a forint az euróval szemben kedden. Este háromnegyed hétkor az euró 334,01 forintot ért, reggel hét óra körül a jegyzés 335,18 forinton állt.

A svájci frankkal szemben kissé gyengült, míg a dollárral szemben erősödött a forint. A svájci frank árfolyama a reggeli 307,75 forintról 307,84 forintra emelkedett, a dollár árfolyama 304,91 forintról 303,22 forintra csökkent.

Az euró a reggeli 1,0991 dollár után este 1,1014 dolláron állt.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
azt a kormányt el kell zavarni...mondotta a vezér a 280. - Ft / eurónál...
kihagy ez emlékezet...
"kúszaszem" pedig asszisztál hozzá...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Józsipapa
azt a kormányt el kell zavarni...mondotta a vezér a 280. - Ft / eurónál...
kihagy ez emlékezet...
"kúszaszem" pedig asszisztál hozzá...
Jozefina
Ez a Soros mire nem képes??? Na meg talán a migránsok is??? Kész téboly ez a hozzá nem értés!!! Zsebre megy minden!! Kuszaszem és a maffia biztosan sokat kaszál!!!
rokker33
@advocat: ORBÁN és családja Varga Mihály, MATOLCSI az összes valuta váltók nyernek! Természetesen milliárdokat, mert ugye nem aprózzák el.A külföldön dolgozó magyarok is aki euróban kapják a fizetést és ingáznak most pár hétig jól fognak keresni.Akik rosszul járnak a maradék magyar aki forintban kapja a fizetést és a gazdaságnak sem fog jót tenni hosszútávon!Azt nem kell részleteznem, ha bedől a gazdaság megnő az infláció a papír 1- 2- 5-10-20 ezresekkel csak a fenekünket lesz jó kitörölni kb semmit nem fog érni,ha így haladunk tovább!!
namihami
És kedves MTI nemcsak LEJEBB van, de Helyesírási Szótár is...
F_Viktor
@advocat: Írod:
"Ezen ki mennyit nyer?"

Akikhez befolyik, s dézsmálják a felzárkóztatásra szánt euró milliárdokat?
Nessy
Most már csak magyarázza meg valaki, hogy Matolcsy szerint az infláció 3,1% ! Mihez képest? A tegnapi, vagy az egy órával ezelőtti árakhoz viszonyítva??
papa.49
@Nessy: A szartolcsinak ilyen nehéz kérdést ne tegyél fel, mert menten millió felé fog nézni a millom szemeivel, válaszolni persze nem tud max. ennyit BLÖFF,BLÖFF, BLÖFF !!!
papa.49
Csuti itt az idő most még elhúzhatjátok a beleteket, de lehet nem sokáig lesz nyitva ez az ablak !!!
Yoda69
Kuszaszem ezt nagyon benezte. Zuhano spiralba fog kerulni a forint, ha nem kezdik emelni a banki kamatokat. Ez gerjeszti az inflaciot, aminek a levet a zemberek isszak meg.
O1G-ek persze nagyot kaszalnak, mert kitomtek magukat Euroval es USD-val.
erettpasi
amikor a pénzvilág értékel, annak hiába a hangzatos szaval, süvít a gazdaság meg hasolók, értékel, a kalap szar kategóriába s lehet, hogy az államnak s egyeseknek ez jó, de a többdég importárút vásárol, tankol, utazna s hiába mondja a faszkalap szóvívő, hogy nem érinti a lakosságok, ezt csak ő gondolja komolyan
maci0427
Az is fog maradni ! Sokan követelik az euró bevezetését ! De előbb egy tanulmányt egy számítást kellene készíteni arról, hogy kb. mennyi lenne akkor a jelenlegi akármennyi fizetés és a nyugdíj, illetve hogyan alakulnának az árak ! ? Mert valószínű, hogy a jelenlegi állapotban nagy rábaxás lenne ! Szlovákiába sokat uatazunk, az árak példáúl kb. ugyan annyiak mint magyarországon ! De Fizetések és a Nyugdíjak jobbak, így persze, hogy "szinten" maradtak ! Az euró bevezetésének csak akkor lenne értelme ha a fiztések és a nyugdíjak ugyan annyi maradna illetve emelkednének és az árak sem lennének magasabbak ! Kérdés, kérdés, kérdés !!! De a forint - euró árfolyam az nem kérdés, a forint mindíg xar fog maradni ! Ez a külföldön dolgozó magyar emebereknek és a külföldi túristáknak kitűnő dolog, !!! Na és a benzin, gázolaj sem lesz olcsóbb sőt xarabb is lesz majd !!! Ja és a külföldről behozott árúk is az üzeletekben ez már most is tapasztalható !!!
vacsi
Úgy látom a cikkek íróinál is mindig van "lejebb"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.