Rövid időn belül két autós is rossz irányba hajtott fel a sztrádára, amiért az életükkel fizettek. Nemrég egy anya a fiával az M5-ösön ütközve egy vétlen autóst is megölt, most egy 79 éves sofőr ment szemben 6 kilométert, majd karambolozott a 4-es főút osztott pályás, 2x2 sávos szakaszán. Ő meghalt, felesége súlyosan megsérült, a vétlen sofőr túlélte. Nem elég a stoptábla, sokkal erősebb figyelmeztetés kell! – értékel a ripost.hu

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na pont ők ne pofázzanak

a ripost.hu mértes cikkben keresi az okokat, pedig elég lenne a tükörbe nézni

A szélsőségesen Orbán-fun portál és vele néhány utánközlő arról ír, hogy: „Rövid időn belül két autós is rossz irányba hajtott fel a sztrádára, amiért az életükkel fizettek. …. Nem elég a stoptábla, sokkal erősebb figyelmeztetés kell! ”!
Nos különféle vadmál vadabb rikító hatalmas tábláktól, a hogyan kezeljük a szembe-jövőketig csak a lényeg maradt ki!
Pedig ők aztán igazán tisztában lehetnének a meghatározó okkal: ezek a retardált barmok csupán követik ártunk és qurmányunk iránymutatását. Büszkén és dacosan mennek szembe mindennel: az európai polgári szokásokkal, az emberi jogok előírásaival, s úgy általában a józan ésszel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.