Elismerés helyett egy hatalmas pofont kapott a feleségétől az Ázsia Expressz miatt Gáspár Zsolti.

Kaptam egy nagy sallert a feleségemtől, tartok is az esti teljes adástól

– árulta el a Blikknek kedden Gáspár Zsolti, akit a fia is megszidott.

Neki nagyon nem tetszett a dolog. Én viszont nagyon örültem Zsuzsának, mert már régebben is sokat néztem őt a tévében. Több napot is együtt tölthettünk volna!

– mesélte Gáspár Zsolti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Zsolti “manó”-ban fog beszélni @zsdemcsak #azsiaexpressztv2 #tv2

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés,

Cukor a bulád! Fordulj meg, hadd lássam a bulkeszt!

– szólította fel Zsolti a műsorvezetőt, hogy mutassa meg a formás hátsó felét

Tény, hogy az emberiség 99 százaléka nem merne ilyen csípős megjegyzéseket tenni nekem, de természetesen ezeket poénra vettem. Bár voltak pillanatok, amikor a 60 fokban már kiakadtam a folytonos szövegelésén – mesélte Zsuzsa.

A szálláson azért lobbizott, hogy egy szobába kerüljünk, hogy elmondhassa, ha külön ágyon is, de velem aludt.

Mivel nem értette, miről beszélek a szálloda menedzserével, így a kérése helyett azt tolmácsoltam a hölgynek, hogy minél távolabb eső szobákban helyezzenek el minket – nyilatkozta Demcsák Zsuzsa, aki poénra vette Gáspár Zsolti összes próbálkozását.

Vicces pillanatokban nem volt hiány, de rövid pórázon kellett tartanom. Kezdetben szövetkeztünk, utána próbáltuk hátráltatni egymást, a szálláskeresésnél azonban kénytelen volt teljesen háttérbe húzódni, onnantól semmi gond nem volt vele. Egyébként nagyon kedvelem őt, a férjem és a gyerekeim is imádják – mondta el Demcsák Zsuzsa.

Címlapkép: Instagram/azsiaexpressztv2

(blikk.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mrfingusz
@simmering73: akkor pasija van ,eben guba
jesz
Áll a bál a Gáspár családban? Ezeknél mindig balhé van...ez nem új. Az ordítozás a lételemük.
Fantomasz
Imádjátok sokat az 1 bitest . Gratulálok hozzá !
reagens
Sötét bunkók és kritikán aluli senkik. Megérdemli aki ezt nézi.
cikicakk55
Jaj de jó,hogy nálunk senki nem nézi ezeket a szenny csatornákat. A szomszéd asszonyom 40 éves fia szokott panaszkodni,hogy délután 3 órától az anyja számára megszűnik a világ.Kezdődik a mexikói vagy spanyol szappan operákkal,majd folytatódik az RTL vagy a TV2 hülyeség " celeb" gyártó műsoraival. Olyan kár,hogy kötelező kifizetni ezeket a szennyes csatornákat is. Amelyik csatorna tényleg jó műsorokat adna( Film+, Comedy Central,Humor tv, azok meg azért nézhetetlenek,mert több bennük a reklám,mint maga a műsor.
csak úgy....
@reagens: jajj tibim! a korodhoz képest,te sem vagy egy lángoló zseni,söött...
oszt csodákszó,hogy mindenki gyomorideget kap tüled...
reagens
@cikicakk55: Sőt! Volt ahol a nyugger klub nem tudott összejönni sorozat időben. Igazi mentális kábítószer.
csak úgy....
@reagens: korodhoz képest,tájékozottabb vagy a nyugger klubokba,mint a menággerek között,pedig te vállalkozó...,tibi,te mikor szoksz hazudni? mikor nyött az orrod ,vagy mikor nem mondasz igazat?
Fantomasz
@Szeparepa2: Nem ártalmatlan amíg képernyőre teszik .
Fantomasz
@Szeparepa2: ugyan már ,a tudatlanság romba dönti a nemzetet . A 20 .századnak már vége.
cikicakk55
@reagens: szeptember 25 18:41
Igaz,hogy " nyugger " vagyok,de én nyugdíjas klubba,vagy klubokba sem járok. Ott úgy hallom más téma sincs,csak az,hogy kinek mi a betegsége.Szinte versenyeznek,hogy melyikük súlyosabb beteg. maradok a természetfilmes csatornáknál és a megtörtént történetek feldolgozásánál. Amennyiben valamiért egyik sem érdekel,akkor itt az internet. Valamiért én soha nem tudok unatkozni.
reagens
@cikicakk55: Nem veled példálóztam csak a sorozatokat szidtam.
cikicakk55
@reagens: Értettem,nem is mérgemben írtam a választ. Rád nem haragszom,mert igaz,hogy nem egy oldalon állunk,de te legalább nem mocskolódva írsz. Én tiszteletben tartom az ellenkező oldal véleményét,bár magamban nem értem őket,de számomra fontos a demokrácia,így elfogadom az én véleményemmel ellentétes dolgokat is,amennyiben azt emberi módra közlik.
reagens
@cikicakk55: A pártállástól függetlenül azért mégis elkeserítönek tartom, hogy ezeket a moslék sorozatokat ennyien nézik. Ez katasztrófa.
cikicakk55
@reagens: Szerintem azért nézik ennyire sokan,mert olyan csatornákon adják,amelyek az alapcsomagban is benne vannak. Úgy bele gondolva,meg is értem valahol őket,mert az alapban van a Duna tv, az Echo, az MTV1 is. Nos akinek az alapra futja csak,azoknak sok választása nincs( bár én akkor sem nézném ezeket a förtelmeket,ha csak alap csomagom lenne) Mondjuk hányinger sorozatok,de embere válogatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.