A nagyvárosi polgármesterek az illiberális rendszerek ellensúlyai, mondta, hozzátéve: most NER-villák vannak az egyik oldalon, kilakoltatások, patkányok a másikon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Amiről karigeri beszél nincs igazi megoldása.
Ki kell költözni a nagyvárosokból a vonzáskörzetekbe. Világtendencia már 60 éve, talán több is. Hagyni kell a nagyvárosokat a "négereknek".
Eladott Ország
Orbán, megadta már az alaphangot, amikor elment az ázsiai diktatúrába, Kazahsztánba, Kaszim-Zsomart Tokajev friss elnökhöz. Kaszim-Zsomart Tokajev márciusban lépett hatalomra, miután az országot közel 30 éven keresztül irányító elődje, Nurszultan Nazarbajev visszavonult. A diktatórikus Kazahsztánban a választások csak szimbolikusak, az elnök pártja 90 százalék körül szokott végezni. Az új elnöknek az első dolga volt, hogy a régi elnökről nevezze el a fővárost. Így lett Asztanátból Nurszultan. Minden megyei város központi utcája viselje a nevét, és a közintézményekben maradjon kötelezően Nazarbajev fényképe. Felkészülhet Felcsút (is). kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/09/kazahj%C3%B3.jpg
Világos beszéd. Kazahsztán példa, ahol az embereket kézben kell tartani, meg kell mondani nekik, hogyan éljenek. Erre ő képes, nem kell itt demokratikus választásokat játszani, majd ő a kezébe veszi a sorsunkat, és így lesz stabil és sikeres országunk itten Európa közepén. A legborzasztóbb ebben, hogy Orbán így is hiszi, így is akarja. Mindezt az emberek manipulálásával – megkérdezlek benneteket, drága népem, lássátok, a javatokat akarom, írjatok, töltsétek ki a nemzeti konzultációs leveleket, együtt döntünk migránsokról, nyugdíjról, népesség szaporodásról, gazdaságról, Stop Sorosról… És, ha szükséges, módosítjuk az alaptörvényt a saját érdeketekben. Ez az Orbán-rezsim álságos legitimációja. Mindenki más kizárva: civilek, szakszervezetek, kamarák, és persze a parlamenti ellenzék.
reagens
Hende megmondta: hazaárulók. És így van
Eladott Ország
@reagens: ma,14:02; Hende Csaba az utóbbi napokban nagy gondba került, ugyanis párttársához, Lázár Jánoshoz hasonlóan, nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a szombathelyi arcvesztést követően bizonyítsa, ő továbbra is a párt hű kádere , akarom mondani politikusa. Mióta ugyanis a fidesz elvesztette többségét a város közgyűlésében, egyszerűen képtelenek érvényesíteni akaratukat, amit igen nehezen viselnek. Ennek köszönhető volt a szobafenyős torlaszolás. Hende Csaba pedig átadott egy nyüves sétányt Szombathelyen. A sétány MINDEN EGYES MÉTERE 1 (egy) millió forintba került! Méterenként egy millió adófizetői forint. Ez ni: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/hende.jpg
Hát mi a tökömből van ez a járólap? Carrarai márványból? Nem? Akkor ki lopta el azt a kurva pénzt? Ki az a megveszekedett idióta barom, aki elhiszi, hogy tényleg méterenként egy millió forintba kerül ez a szar?
szendro.blogin.hu/files/2017/06/366604_hende_feddhetetlen_fideszeseket_keresek.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.