Kedden, a kazah fővárosból Pozsonyba tartva lett rosszul az Országgyűlés elnöke.

Kiszivárgott. ez okozhatta Kövér László rosszullétét a repülőgépen
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kövér László rosszulléte miatt az őt szállító magángép Varsóban kényszerleszállst hajtott végre. A házelnököt egy darabig vizsgálták, majd a repüő folytatta útját – Budapest felé.

A Blikk egy szintén a gépen ülő utas információi alapján azt írja, Kövér László gyomorrontás miatt lett rosszul.

Mindenki megijedt, ezért szálltak le Varsóban. Akkor még nem voltak biztosak abban, hogy mi a baj, s ki akarták zárni, hogy van-e valami az erős gyomorrontáson kívül. Miután megállapították, hogy csak a gyomra rossz a politikusnak, folytatták az útjukat, de nem Pozsonyba, hanem Kövér kedvéért Budapestre

– mondta a bennfentes.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ekkora szájba lógó, kajába érő bajusszal semmilyen ételt nem fogyasztanék idegenek társaságában, nemhogy gyomorrontásig túlegyem magam. Gusztustalan, undorító. A bajszos sz.r titulus kövérre pontosan ugyanolyan találó, mint a ke-re.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Ekkora szájba lógó, kajába érő bajusszal semmilyen ételt nem fogyasztanék idegenek társaságában, nemhogy gyomorrontásig túlegyem magam. Gusztustalan, undorító. A bajszos sz.r titulus kövérre pontosan ugyanolyan találó, mint a ke-re.
csak úgy....
bévedelt a kazahoknál kumiszból a habzsi-dözsi ,szittya fajú ária .
indián nevén, körbe okádott bajusz és mokaszinba fos
Fantomasz
Egy polgári gépen okádnak sosem száll le sehol .
fahrenheit451
Kiszivárgott. ez okozhatta Kövér László rosszullétét a repülőgépen: Demcsák miatt áll a bál a Gáspár családban
Ez tényleg durva! Vagy mégsem?

Én most nem kezdek el masszívan indiai migráns cigányozni, vagy kábszeres kurvázni, de akár el is kezdhetnék...

Muszukajev Iszmail az új magyar hős, aki még most sem tudja hol van Magyarország, de Németh Szilárd tudja...
Ki a faszom, milyen barbár népség képes birkafejet enni, te nagyon keresztény Németh Szilárd?
Undorító vagy kívül-belül - meg az összes buta geci fideszes !!!

Ti az élet - mindenfajta élet - ellenségei vagytok, és még csak fel sem fogjátok...
Ti állatok vagytok!
Fideszes állatok...
csak úgy....
@Pegero: te sem a testör gárdából származol a fidelitasnyi eszeddel...
levarosbukta
@colibri: Ritka gusztustalan egy bajusz meg kell hagyni!
csak úgy....
@levarosbukta: ez kimeríti a magyarok pocskondiázását! egy Rákóczy-Zriny úgy nézne ki bajusz nélkül,mint a szijjártó zselé és hajlakk nélkül.
simmering73
A sok szőr megülte a gyomrát, amit ebből a bajuszból nyel le. Gusztustalanul néz ki.
kereső
A sok mocsok megülte a gyomrát, mert nem folyhatott ki a száján. Itthon mindjárt jobban lesz.
rokker33
Dögölt volna meg ez a kommunista bajszos szar!Nem hiányzott volna még a kóbor kutyának sem, ha Varsóban beledobják egy gödörbe és ott marad!Nem kívánok neki hosszú egészséges életet, ahhoz túl szemétláda nem érdemli meg hogy éljen!
csak úgy....
@Pegero: jó neked! észre sem veszed ,hogy te izig-vérig hülyegyerek...
beszélgess a tibivel,elegem van a fellengzös agymenéseitekböl.
Rockxy
ha okozhatta, akkor nem szivárgott ki semmi.
legföjjebb ha okozhattattatta.
azé ez má valami!
csak úgy....
@Pegero: tibi a titkos szeretöd, ha fótrol hoztok gyereket,akkor ott a langyos CSOK,mert nektek is jár.
csak úgy....
@Pegero: kinyöttem a változó kórt,egyszer (föltehetöleg) néked is benö ...
azokat az izéket ne küldözgesd nekem mert nem viszonzom,persze ha néked csak arra fussa és boldogságot okoz az agyadnál picurkább szívednek...
Desischado
@bakcsubakka: Csubi, elég lenne neki a hypo is! Bár nyuvadna már meg!
Yoda69
Ellenzekben hosszu zsiros, korpas (talan meg teteves is) hajat novesztett ez a taho geci. Kormanyon meg a gusztustalan bajszat noveszti ami a szajaba log. Gondolom igy probalja gatolni hogy a szar kifollyon a pofajabol.
dr. prédikátor
Telezabálta és itta magát a köteles lancelot patkány!!! Hogy száradna belé!!!
RonaGyuri
mert a cikket a cemtor nem engedte be:

Lesz ráébredés?

egy érdekes írás a „keresztény szabadságról”

A hafr.blog szerzője „A "keresztény szabadság" butasága az Orbán-rendszer lendületvesztését jelzi” címmel boncolgatja a témát.
Bár az indítás már maga is egy kicsit félrement, pontosabban erősen hiányos. „nem egyszerűen "farizeus", hanem a fogalom félreéértelmezése is az, ahogy Orbán közénk dobta a "keresztény szabadságot"” írja, amiből az az egyértelmű tény hiányzik. hogy ez Orbán legújabb „közénk dobása”. Az, hogy ez a kedvenc szokása; ez a műveletlen paraszt-suttyó összezagyvál valamit, majd azt meghirdeti. A birkák meg lelkesen bólogatnak hozzá. Ami már magában is ártalmas, de az elvben írástudók még károsabbá teszik. A pribékjei azzal, hogy ezerrel nyomatják, az őt kevésbé kedvelők (illetve úgy csinálók) pedig azzal, hogy komolyan veszik.
No de vissza az egyébként számos elgondolkodtató mondatot megfogalmazó íráshoz, no meg a 3 millióhoz! A szerző azzal zárja sorait, hogy: „De a "keresztény szabadság" a félelem közepette is már inkább értetlenséget szülhet az Orbán-fanok körében, akiknek többsége köszöni szépen, nem kér a kereszténységből. Ezen a pontos előbb-utóbb szétteszik a kezüket és felteszik a kérdést (először csak magukban): kell nekünk ez a Viktor gyerek? Aztán elkezdik áthidalni a kognitív dissszonanciát magukban: végül is sose kellett.”!
Nos a dolog úgy áll, hogy ebben biztosak lehetünk, csak tartok tőle, hogy – ahogy ez a gengszterváltással történt – ismét a leglelkesebb „KISZ és Párt-tikárok, meg szakszervezetis potentátok, meg lovagok” potentátok lesznek a leglelkesebbek! =))
papa.49
@RonaGyuri: A végső megállapítás nagyon igaz pont ez történt '90. ben is !!!
Sziszifusz
Bizony, bizony annak az ápolatlanság benyomását keltő kazalbajusznak van előnye és van hátránya is.
Az előnye a felső ajkak eltakarása, amely esetleg a pszichés problémákat okozható, "nyúlszáj" elrejtése miatt történhet.
Hátránya, azon kívül, hogy elég ronda, a bajuszon felhalmozódó baktériumok felszaporodása, fertőzés veszélyt okozva.
Az ártalom és haszon arányán el lehetne gondolkodni.
kereső
@bakcsubakka: tudok jobbat, ehhez öblitő sem kell, mint az Arielhez: tömény(cc) hcl.Öblögessen, gurgulázzon vele, mint a TV Maci anno- garantáltan nem folyik több xar a szájából.
szép új világ
Szó szerint szar volt a gyomra, csak most a szar nem tudott kijönni a száján és ez okozta a rosszullétet. Ha kijött volna, akkor mi lettünk volna rosszul tőle.
reagens
A hozzászólások tartalma minősíti ezt a degenerált, roncsellenzéki csürhét! Ezért nem szabad ezt az érzéketlen, gyilkos hajlamú hordát soha többé a hatalom közelébe engedni!
Október közepétől kezdődik az idomításuk! :-))))))))))))))))))))
balos
@reagens: Anyád nem mondta,hogy ne "drogózz"!A fideSSes dróg az ilyen zsenge szerv,mint te vagy árt!Még a végén saját dugádba dőlsz,és jönnek a kellemetlen seggek!
reagens
@balos: Ha arra döntöttél, hogy beszólsz a magyaroknak, előtte tanulj meg a nyelvükön!
advocat
Az ő korában már nem kellene annyit utazgatni.
reagens
@bakcsubakka: Hangosak a magadfajták mostanában! :-)))))))))))))))))))))) Még! :-)
Sámannus
Én má akkor kólikára gyanakodtam amikor az MTI már hullaszagot vizionált:DDDD
nezelodo
Juj, hogy árad a szeretet szegény Keresztény Hazafi felé, pedig csak "mosatlan" vodkát ivott, de abból mértéktelenül sokat, a régi szép idők, és az általa is magukra hagyott szovjet kommunista testvérek emlékére.
reagens
@bakcsubakka: Várd kia végét! :-))))))))))))
jesz
Erre a képen látható, szájbalógó takonyfogó bajuszra a külföldi politikusok egy része is ideges lesz... .(volt aki kamerák előtt szittya magyarozta)

És csodálkoznak az óvodapedagógusok, hogy a békésen játszadozó unoka sírva fakad, ha meghallja a nagypapától...- gyere aranyom, adok egy puszit...aztán piszológus legyen a talpán, aki helyrehozza a gyerek lelkét.
Eladott Ország
Gondolom, Kövér elvtárs jól benyakalt a kumiszból a kazah rokonságnál, a repülőn meg kidobta a taccsot. Még mindig jobban járt, mint a lengyel kormány delegáció, akik meg lezuhantak. Kövér "köteles" elvtársnak én csak azt kívánom, hogy ugyanolyan kórházba vigyék be gyógyulni, mint az egyszerű nép fiát, vagy lányát (két éve azt mondta ez az idióta, hogy hazánkban az egészségügy világszínvonalú)! Ne a Kútvölgyibe, vagy a Honvéd kórház VIP-osztályára (ahol még a seggét is kinyalják), mert ez a mocsok komcsi ezt nem érdemli meg!
Kövér, egy közjogi méltatlanság, a Felcsúti maffiafőnökkel együtt, ennek a két "jómadárnak", már régen a börtönben lenne a helye, uszításért, gyűlöletkeltésért, a jogállam, és a demokrácia lebontásáért, és Magyarország gazdasági, és társadalmi tönkretételéért! Mindketten, oda fognak majd egyszer kerülni, ahová valók, a történelem szemétdombjára!
kereső
@Eladott Ország: kérhetném minél előbbre ezt az időpontot?
advocat
Ez az! Amikor az egyik napra jön a másnap!
Eladott Ország
@Pegero: "Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - mondta , a csúti bűnöző, 2007 március 15.-én. Most kivételesen egyetértünk.
youtu.be/kQld6YVgmDs
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/02/27332014_1790793100953960_1176680638026827651_n.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/prop.jpg
Frank Engel luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet. Egy néppárti, kereszténydemokrata képviselő, aki egy pártcsaládban ül a fidesszel.
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:30; A skizofrénia szériatartozék és alapkövetelmény a Fideszben a gátlástalanság mellett. Az ország közéletének egyetlen hivatalos kommunistája kommunistázza azokat, akik az EP-ben jogállami normákat kérnek számon a kommunista diktatúra felszámolása után fasiszta diktatúrát bevezető volt párttagokon és KISZ-titkárokon. Magyarország az elmeorvosoknak kivételes szakmai terep, valóságos paradicsom. Kövér ezen belül unikális darab, sehol nem található mintapéldánya a gyakorló elmebeteg kommunistának.
nepszava.us/kover-gyakorlo-elmebeteg-es-kommunista/
scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/64898427_2434633586771130_8656465082819018752_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=4d216821d55469d2e7634bf44c09d1d0&oe=5DC641A3
uploads.disquscdn.com/images/c3ecbf350bc87bd98cb10b4ded2413b89d3fb144e7e8905dafcdede3c9efff0e.png?w=600&h=903
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:41; A bolsevik nem vész el, csak átalakul. uploads.disquscdn.com/images/5b3dcc5b687b8ff562c99578755e2afd2f35ed547ed339106b3c39bcc1a65d4c.jpg?w=600&h=632
Mivel Orbán és Kövér országlása miatt csaknem egymillió magyar hagyta el az országot, és a megnyomorított lélek miatt se nemzeni, se szülni nincs kedve senkinek, most a jelszó az, hogy “arccal a szaporulat felé”. Ezért most nem az a jó magyar, aki szépen és jól beszél magyarul, aki jól focizik, hanem az, akinek “három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, elkötelezettek a nemzet ügye iránt”. Ez utóbbiról nem lehet tudni, hogy mit jelent, ahogy azt sem, hogy mi a “nemzet ügye”, hacsak nem az, amit ez a bűnbanda aktuálisan kitalál. Az elkötelezettség nyilván az engedelmességet jelenti. Magyarul: mindenki legyen jó alattvaló.
nepszava.us/bartus-laszlo-lehet-e-valaki-jobb-magyar/
Lepényleső
Pedig neki nem tudom nem-e szoknia kell a repülést,jó esetben nincstelenül?
Ezt meggátolva a jog és igazság nevében,lehet kezére neki is karperec kerül?
vacsi
Bezabált valamiből? Ez előfordul, ezért nem kell egy repülőnek leszállnia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.