"Ha adnak, miért ne fogadnám el?"

A választások közeledtével törvényszerű, hogy az egyszerű emberek szavazatáért kiélezett versenyt folytatnak a politikusok, hiszen igen széles réteget alkotnak Magyaroszágon.

A 444.hu stábja Újbudán forgatott, ahol épp kedvezményes áron adták a lakosságnak a krumplit. 

A sorban állók többsége örült az olcsó zsákmánynak, mint egyikük fogalmazott:

Ha adnak, miért ne fogadnám el?

Volt persze olyan is, aki sejti, hogy van némi propagandaszál az osztogatás mögött, de ezekben a nehéz időkben jól jön, ha a bolti árnál jóval olcsóbban szerezheti be az alapvető élelmiszert.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Morális mélységekbe merültünk, ott van már az egész ország, azok is, akik még tiltakoznak ellene, de leginkább azok, akiket már semmi nem érdekel, mert elég nekik, hogy kapnak egy zsák krumplit, vagy, mint legújabban Józsefvárosban, nyolcezer forintot per kopoltyú.
Becsületünk az ára a választási krumplinak, gyermekeink jövője a nyolcezer forintért megvásárolt szavazatnak.
Szép álmokat Magyarország! Nem ígérhetjük, hogy könnyű lesz az ébredés."
kanadaihirlap.com/2019/09/24/szep-almokat-magyarorszag/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Morális mélységekbe merültünk, ott van már az egész ország, azok is, akik még tiltakoznak ellene, de leginkább azok, akiket már semmi nem érdekel, mert elég nekik, hogy kapnak egy zsák krumplit, vagy, mint legújabban Józsefvárosban, nyolcezer forintot per kopoltyú.
Becsületünk az ára a választási krumplinak, gyermekeink jövője a nyolcezer forintért megvásárolt szavazatnak.
Szép álmokat Magyarország! Nem ígérhetjük, hogy könnyű lesz az ébredés."
kanadaihirlap.com/2019/09/24/szep-almokat-magyarorszag/
rokker33
A végén az asszony nagyon komoly !Nem ingyen van, miért legyünk hálásak? (RIPORTER) mert hogy akciós az nem elég? Hát nem elég !:D :D Besz-rtam rajta igazi magyar gondolkozásmód !!
Nessy
@simmering73: Óbudán már sok éve minden októberben van krumpli vásár, tavasszal meg muskátli. Vagyunk páran, akik nem kérünk, mert nincs hol tárolni és egy embernek nem fogy el mielőtt kicsírázna. Akinek meg tudják, hogy nagy a családja, két, három adagot is kap. Függetlenűl minden választási cirkusztól, megszavazza a képviselő testület, minden évben.
luiz
és még fizetnek is 300 forintot kirablóiknak, agyhalál egy ország.
Eriksson
Igaza van az öregúrnak. Ha adnak fogadd el, ha ütnek, szaladj el.
Azt az idős hölgyet meg nagyon nem értem. Miért kellene ingyen kapnia a krumplit? Sok ember munkája van az akcióban.
csak úgy....
@Nessy: na csókolom, a krumpliból így lesz politika! már alig várom ,hogy készen legyen a budapest-belgrádi szakasz és a kínai elvtársak a nagy darab,bunkó krumpli helyett,a filigrán rizsát vezessék be..
Nessy
@csak úgy...: Az sem olcsó, ha jó minőségű rizst veszel! Arról nem is beszélve, hogy más kell egy körethez, más egy rizottóhoz, más egy töltött paprikához. Vagy csak én vagyok háklis?
csak úgy....
@Eriksson: az alamizsna kedvelö? oszt mikor is lesz megent krumpli szüret magyarországon?október után, jönnek a csöndes krumpli és utalvány mentes évek...
csak úgy....
@Nessy: a köretre én is rettentöen háklis!:) nekem, még az sem mindegy,hogy hogyan tálalják,mert kidobom a tacssot mint kövér embör a különjáraton.
papa.49
Kérdés meddig áll el, mert a bolti jó ha 10 napig, mert tele van vízzel !!!
Desischado
Egy kiló krumpliért adnak el miket, szomorú!
Levendula
Szabó András fizimiskája érdekes... No meg az a lófarok?!!?!?! A helyében kettéválasztanám a hajam és cicafarkakat kötnék...
verőce21
Jó kezdeményezés!
Sok krumplitermelő (is) örül ennek.
Yoda69
Az aki elfogadja a zsak krumplit meg nem feltetlenul fog szavazni a fideSSre. A szavazas elvileg titkos.
Remelem azert az embereknek tobb esze van annal hogy egy zsak krumpliert eladjak a lelkuket.
Eladott Ország
Birkák etetése, juhok takarmányozása, így lesz ebből adriai jacht. Lassan már az egész ország Tiszabura és Csenyéte lesz ebben a kib@szott jobban teljesítésben. Szánalmas!
uploads.disquscdn.com/images/be5bf232e5879ab0c83848599878d8d7b7201f3bdb2c51914f11d20b78eb22f1.jpg?w=600&h=450
vacsi
@Desischado: kb. 500 Ft, mert nagy tételben veszik...
Macskaszem
Ha rá van szorulva, fogadja el a krumplit, attól még nem kell a fideszre szavazni.
Eladott Ország
Mintegy zárszóként jegyezném meg, az ugyancsak sokszor szavazatvásárlási célt szolgáló szociális faosztást. A tűzifa ára már évek óta meredeken emelkedik, ugyanis egyre nagyobb a kereslet iránta. A magas árak miatt egyre nehezebbnek ígérkezik minden fűtési szezon, azonban a kormány ahol csak tud, segít. A Magyarországon 600 000 háztartásban használatos tűzifát ugyanis önkormányzatok osztják a rászoruló családoknak. Így a választások közeledtével érkeznek azok a fával megrakott teherautók és krumpliszsákoktól duzzadó utánfutók. Nincs az a tojás vagy krumpli, amit nem adna meg a drága képviselő az ő hőn szeretett választóiért. Aztán ha jól viselkednek – és szavaznak – talán jövőre is kapnak valamit. Kampánystratégia, gazdasági tervek? Minek az, ha a szegényeket kihasználva is választásokat lehet nyerni? Nincs az az oktatási tervezet, mely többet érne egy zsák krumplinál, egy szegénységbe sodródott településen. Ameddig lesznek olyan családok, ahol egy segélycsomag életet menthet, addig lesz szavazatvásárlás is. Ne csodálkozzunk hát azon, hogy a kormánynak nem célja ennek a rétegnek a valós, hosszú távú megsegítése. Hülyék lennének szavazatokat veszíteni. Sajnos ez nem csak a mostani rendszer bűne, ez az elmúlt évtizedek politikai vezetésének a bűne. Egy bűn, mely talán pusztítóbb bármi másnál.
img21.dreamies.de/img/860/b/crkqkgra5z3.jpg
Dr plágium
@vacsi: Nálunk 450 ft 22 kg. Azt viszont hozzá teszem, minden évben van tehát nem kizárólag választási kampány.
Dr plágium
@Dr plágium: Amikor 400 ft 1 kg krumpli bizony sok nyugdíjasnak ez nagy segítség.
verőce21
@Eladott Ország: Ez a demokrácia átka! Ezt akartátok elérni, hogy mindenki szavazhasson, sőt mindenki szavazata ugyanannyit érjen! Ezt a játékot jól kell tudni játszani! Megkaptátok, lipsik amit akartatok, most ez a bajotok?
A fene sem tud az élhetetlen prolik kedvében járni!
verőce21
Van egy ismerősöm, aki kifejezetten krumlitermesztéssel foglalkozik, mondhatom évtizedek óta. (Amióta a komcsik által privatizált gyárból menesztették vagy századmagával.) Bizony örült volna, úgy 8-10 évvel ezelőtt, ha nagytételben biztosan el tudja adni a krumpliját. Mennyi tárolási, átválogatási, hűtőházi költséget meg tudott volna spórolni!
Na, az ilyen "birkákból" lesznek Fidesz szimpatizánsok. :)
tulipan
@verőce21: Egyetértej! Meglepett, hogy igy is képes vagy irni! :)
tulipan
Erről miért nem tájékoztatják, a minden lényeges információra éhes NÉPÜKET, ezek a narancsos hivatásásos, narancsos LEFETYELŐ LAKÁJOK???
Eladott Ország
@verőce21: ma, 09:06; A demokrácia nem azonos a bűnözéssel, az ország kifosztásával, te illiberális mélykeresztény konzervatív politikai prostituált barom! Húzzál a retkes qrva...
i.imgflip.com/3bljax.jpg
Aki Én
@verőce21: Te mekkora buta sügér vagy a hülye gondolataiddal együtt. És az a legdurvább, hogy ezzel a butasággal akarsz itt bárkit meggyőzni, te???
Pedig egyszerűen csak buta vagy, hogy nem látod ebben a propagandát, merthogy ez kizárólag az. Ha tagadod, hülyébb vagy mint gondolom :)
A krumplitermelők csak választások előtt örülnek? És melyik krumplitermelő, a szlovák?

lorincimagazin.blog.hu/2013/03/30/kozpenzbol_vasarolt_szlovak_krumplit_a_fideszes_varosvezetes

alfahir.hu/2019/09/21/budapest_xi_kerulet_krumpliosztas_fidesz_hoffmann_tamas_2019_es_onkormanyzati_valasztas

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/01/23/krumplit_oszt_a_fidesz_a_nyugdijasoknak_a_xii._keruletben/?token=a521f65dd0594d35c726af83571d1cf3
Aki Én
@Eladott Ország: Tényleg nem tudom, hogy ezen a véglény Verőce IQ bajnokon sírjak vagy nevessek. Olyan szellemi mélyszegény, hogy arra nincsenek szavak. Ez tényleg azt hiszi, hogy itt bárki vevő a butaságaira?
tulipan
@Aki Én: Mit akarsz? Ezt a viccet igazán remekül kitalálta, amilyen narancsnyik véglény/ Amikor kevés a krumpli, vásároljuk fel a készletet, természetesen,csak a haveroktól, adjuk oda szavazás csábításkémt, a kiválasztott népnek, igy a minden érdekelt jól jár! A haverokak nem lesz gondjai, mindazzal, amit fentebb, @Verőce21: felsorolt!, a bamba nép meg üvöltve dicséri a rendszert és rá szavaz, a többi meg, úgyis van szarva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.